Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

29 Nisan 2008 Salı

SON DAKİKA

Yavrularının banyoda çıplak yada porn oğrafik resmini koymayan ve bi aşağı yazımda bahsettiğim bazı tip blogerlar bebelerinin kaka yaparken ki hallerini koyuyorlar!
Hadi ilk diş,ilk emekleme,ilk adımı,ilk anne deyişi yani her "ilk" hallerinin paylaşımını anlarım!
Ama ya ilk kaka yapış!

Üstelik bir kız çocuğu,annesi tarafından güzelce bezi çıkartılıyor,"....şimdi kaka yapacakkkk"diye nidalarıyla klozete oturtuluyor!!
Bu banyo fotoğrafından daha mı az tehlikeli bilmiyorum ama bildiğim bişii var ki ilerde o kız çocuğu büyüyüp bu görüntüleri görünce ne diyeceği?
O çocuk o anaya minnettar kalacaktır sanırım!

-"Anne yaaa,çok sağol var ya,benim donumu indirip,bezimi çıkartıp,sıçarken videomu çektiğin ve üstüne üstlük bunu sanal alemde "bakııııın kızım nasılda sıçıyoooooo"diye yüzlerce kişiye gösterdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır,biliyon mu" diyecek
Kız-erkek farketmez ama üstelik bir KIZ çocuğuna yapıyor bu muameleyi bu anne!
Yuh hatta çüş!

İyi ki bi oğlu yok!
Yoksa zavallı çocukcaizi çıplakken oturtup iki bacaaanıda ayırıp sırıtan bi fotoğrafını koyardı ,eve gelenlere de "Hadi amcanlara göster pipini"derdi herhalde!

Bizim zamanımızda vardı ya hani erkek çocukları fotoğraf stüdyosuna götürülüp bacakları iki seksen açılıp "bakın oğlumuzun pipisi var"fotoları çektirilirdi.
Ne yani hiç mi görmediniz yada ilk kez benden mi duyuyorsunuz?
Hadi ordan!

İnsan çocuğunun kaka yapışını milyonlarca insanla paylaşır mı ya?
Çocuğunun en mahrem anlarını internetten yayınlamak nedir yaa?
Paylaşım mı?
Yoksa psikolojide başkaca bir adı mı vardı?
Ben paranoyağım evet ama bu kadarına da çüş denmez mi allaşıkına ?
Ben mi acaibim yoksa bu insana "Ayyy ne güzel sıçıyo kızınız maşallah,benimki bi böyle sıçamadı valla"diye yorum yazanlar mı?

Soruyorum.
Kim?