Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

14 Nisan 2008 Pazartesi

YAŞAM KOÇU BİYO

Kilo vermek istiyorum diyenler!
Yaza fit girmek istiyorum diyenler!
Yaz geldi gelecek!Kilolarımdan kurtulmalıyım diyenler!
Rejim yapamıyorum,ne bok yiyim diyenler!
Birleşin!


Sevgili okurlar ve sayın şişkolar!Yaşam koçunuz Biyo'nun tavsiyelerine kulak verin

1-Ömrünüz boyunca hıyar-kepekli ekmek ve tavuk göğsü yemeyecekseniz asla rejim yapmayın,adamı hasta etmeyin!

2-Yediğiniz porsiyonları azaltmakla işe başlayın!

3-Bol su için!

4- "Az herzaman çoktur"ilkesini benimseyin ve hergün en az yarım saat yürümeye çalışın.

5-Tamam haftada 3 gün 1 saat olsun.

6-Çıkamıyor musun?O zaman evde basit jimnastik hareketleri falan yapsan! Zaten kış boyu kömüş gibi yayılıp kalıbı dinlendirdin!

7-Gözünüz bir yiyecekte kalıyorsa direnmeyin.Yiyecekle inatlaşmayın!Bi parçacık atın ağzınıza ve tadını çıkartın.Nihayetinde bir parçada ağzınızı tatlandırmaya yetecek, koca bir tabakta.Sonra saldırmamak için azı tercih edin!

8-Öküz gibi yeyip çok kaçırdığınız bir gün olursa allah belanızı versin!Tamam vicdan azabı duyup pişman olmayın!Yediniz bi bok,ne yapalım!Ertesi gün "U dönüşü"yapın ve kontrollü beslenmeye devam edin.

9-Verdiğiniz gramları asla küçümsemeyin.Mesela:"Ayy olamaz yani 250 gramcık mı vermişim yaa!"demeyin!Ne yani iki gün yemediniz diye 2 kilo vereceğinizi mi sandınız!

10-Küçümsediğiniz o 250 gramcık,"bir paket sanayağı kadar bir yağın vücudunuzu terkettiği anlamına gelir".500 gram ise iki paket sanayağı kadar yağın sizi terkettiği anlamına gelir.Bunu böyle böyle uzatabilir ve sizi ifrit edebilirim kafamı bozmayın!İstikrara devam edin!

11-Hergün kondisyonunuza göre 10 yada 30 sayıyla başlayıp hergün 1 yada 5 artırarak mekik çekin!

12-Unutmayın kışın doldurduğunuz işkembeniz ancak mekikle gider.Sadece rejimle hâla elinize gelen ama içi boşalmış işkembeniz olur!Mekik şart!

13-Şu 5'li çay zamazingosonu duymuşsunuzdur.Her sabah hazırlayın ve için!

14-Tarifi gogıl abide var ama yazayım yinede:1 lt kaynamış suya kekik,biberiye,funda ve mate çayından bir tatlı kaşığı,yeşil çaydan 2 tatlı kaşığı koyun,yarım saat kaynar su içinde(asla kaynatmadan)demleyin ve tüm gün boyunca için.Çişinizden bile yağ çıkıyor valla.

15-Hazırladığınız bu 5'li çayı,"hepinizden önce ben zayıflayım"diye BENİM GİBİİİİ cinlik yapıp,"yağlar çabuk erisin" diye direkt bacağınıza dökmeyin!Yanarsınız!Çünkü o çay bacağa dökülmeyecek içilecek.İçin!

16-Ama çayı varsa termosta yapın.Bu çayı cam bir sürahide yapacaksanız sürahiyi soğuk mermere koyup kaynar suyu da sürahiye lapbadanak koymayın.Yoksa güüüm diye patlıyor !

17-Haşır haşır kaynattığınız kapkaynar suyu,sürahinin patlayacağını tahmin ede ede altına havlu-bez-gazete ve camın içine demir bir kaşık koymadan asla horşşş diye cam sürahiye birden dökmeyin!

18-Hadi kaynar suyu soğuk mermerdeki cam sürahiye horşş diye avanakça boşaltıyorsunuz o zaman mutfak tezgahına bok var gibi yapışma salaklığı göstermeyin!Geride durun!Çok geride!

19-Hadi geride durmadınız o zaman o cam sürahi kaynar suyu yiyince "güüüm"diye patlayacak,kaynar suda üzerinize boşalacaktır.Feci yanacaksınız,kaçış yok!Hiç olmazsa etrafa saçılan cam parçalarından korunun!Kesilirsiniz!

20- "5'li çay gazilerine"ilk yardım az sonra!Anam siz soğuk suya neyin girin,ben geliyom!