Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

11 Temmuz 2008 Cuma

MERAKLI BİYO 3

@ Neden pasta ve yemek blogerlarının diğer günlük tarzı blogları hiç okumadıklarını,sadece diğer yemek bloglarını ziyaret etiklerini düşünürüm?
Neden sadece tüm gün hababam debabam pasta ve yemek yapıp bunları fotoğraflayarak bloglarına tarif koymak için internete girdiklerini zannederim?

Mesela beni bir pasta ve yemek blogerı okumuyor diye bir his içindeyim.Hişşt okuyan yemek blogları uyumayın,mailinizi bekliyorum.Çürütün şu tezimi!

@ Neden arabada oturduğu yerden hafif yana kaykılan birini görünce "aha herif osuruyo!"deriz?Adam yan koltuktan çantasına uzanıyor olamaz mı?


@ Neden yorum sayılarını istemdışı aklımızda tutarız?8 kere 4 denilince sapıtıp parmak hesabı yaparızda en son 10 yorumda bıraktığımız bir blog,bir saat sonra 13 yorum olunca "hah!3 yeni yorum yapılmış"diye bilebiliyoruz?
Nedir bu?Analitik zeka mı manyalitik zeka mı?


@ Neden Yaprak dökümündeki Necla çok güzel bir kız iken ağlayınca inanılmaz derecede çirkinleşir?Ağlayan bir insana dayanamadığım,acıdığım halde necla'ya neden"Bak bak yine ağlayacak!Sus ağlama!Allah kahretsin seni emi!Hay senin ağlamana çirkin patlayasıca!"diye tepki gösteriyorum?Ve ağlarken bu kadar çirkin olan bi kıza yapımcılar neden hep "ağlamaçlı" roller verilir?


@ Neden bir yerde trafik arap saçına dönmüşse,içinden çıkılamayacak kadar sıkışıksa orada mutlaka bir "trafik polisi" vardır!Bu amcalar trafiğin düzenli akması için mi yoksa trafiği kördüğüm yapması için mi görevlendirilmişlerdir!