Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

10 Nisan 2010 Cumartesi

NASIL KİLO VERDİM?


Hemen geldiniz değil mi çakallar siziiiii.Malum bahar ayları,gevşer gönül yayları,pırtlar göbek yağları,imdat diyet yapmalı.Bu başlık bir tuzaktı sayın okuyucularım.Bunu göğsümü gere gere yazacağım,ahkam keseceğim günler de elbet gelecek ama şimdi kilocuklarımla mehter marşı gibi bir ileri bir geri giderek yaşıyoruz.Asortik kızacak yine"sen incecik bir kadınsınn!Kilo vermek senin neyine!"diye.Kendileri beni en son 2006'da böyle gördüğü için hep öyle "bikini kilomda" zannediyor beni.
Arkadaşlar ben "ne yersem o olan"bir kadınım.1 hafta brokoli-tavuk gögsü-salata yiyeyim hemen fıs inerim,yok 1 hafta tam tersi dayanayım hamurişine,tatlıya balon gibi şişerim.Kilom o kadar kaypak ve o kadar oynaktır ki beni 1 ay önce gören biri:
-"Auvvv ne hoş,incecik bir kadın bayıldım bayıldım"der,

1 ay sonra onun bir arkadaşı merak ederek beni görse:

-"Bu ayı mı lan bayıldığın?Bu davulun nesi hoş pardon ?"diyebilir.Bu kadar net yani.Kış kilosu-bahar kilosu ve yaz kilosu olmak üzere 3 mevsim bir kadınım ben.Dolayısıyla gardolabım her kilodan kadına açık olabilecek kadar beden çeşitliliği gösterir.

3 kilo verince "ince", 3 kilo alınca "ayı" olabilen ender insanlardanım.
İstikrarla kilosunu koruyan,sporu hergün yapamasa bile tamamen bırakmayan,disiplinli insanlara hayranım.Mesela bu kadın!
Yahu benim 5 kilo verecem diye götüm çıkarken hatun 75 kilo verme iddiasıyla 483. gündür "rejimde" değil bakın!"hayatını düzenleyerek". 53.3 kilo vermiş bir tapılası irade örneği!
Ona yazmıştım:
"Demet,sen o kadar içtensin ki ulu bilge dalton denyus(uydurdum) gibi bilge bilge “hiç yenilmedim,hiç ezilmedim,hiç yılmadım,15 aydır aslanlar gibiyim”yazmayan, yenilgilerinle bile dalga geçen onları yenilme değil kırılma noktası olarak gören bir kadınsın.Ben değil 15 ay 5 ay spor ve iyi beslenmeyi adam gibi devam ettirip tutturayım kıçım tavana değer ve etrafımdaki kimseleri beğenmem burun kıvırırım,her şişman ve sağlıksız yaşayan tipe ahkam keser,neler yaptığımı kırılma noktalarıma hiç değinmeden anlatarak şov yapar, milleti “hakir görürüm” len:)

Ve sen o kadar güçlü bir kadınsın ki insanlar kendilerinde olmayan gücü sende gördüklerinde kendilerine olan hırslarını senden çıkartmaya çalışıyorlar.Blogunun adını artık AzimFesto yapma zamanın geldi bence.

Heh şimdi bahar da geldi çattı ya çıkacak yanlardan can simitleri,pörtleyecek bıngıl yağlarımız her yerimizden,kıçı başı örttüğümüz hırkaları özler olacağız “ammman yandım anam”diyerek bir listeyi gözümüze kestirip 1-2 aylığına “ince insan-sağlıklı kişi”numaralarıyla kendimizi kandıracağız.
Sen şahsına münhasır çok özel ve tek insansın yıvrım.Şu sende ki azmin çeyreği bende olacak var ya piyuvvvvv tozunu attırırım ben be.Biyo Şallı olup fink atarım:)


Yazarın Notu:Benim daha vereceğim en az 5 kilo var yavrular.-8 kiloda havalara uçarım.-10 kiloda füze olur "Aya Çıkan İlk Türk Kedisi" olurum.Eeee sizin ne alemde kilolar?Dökülün bakalım.Haydeeee.(Görsel:Bana benzetilen Gemma Atkinson.Yani sadece kafası :/ )

12 yorum:

Özlem dedi ki...

Kendimi hiç kilolu görmedim ben.standart hep 50-55 arası gittim geldim.insanlara da gıcık olduğum nokta aman sen ne çok zayıflamışsın , dediğin gibi bir kaç zaman sonra gördüklerin de ay kilo almışın kardeş :)
zayıflarsın ayrı bir dert kilo alırsın ayrı dert.bu hassas dönemimde de iyice kıl oluyorum böyle söylemelerine hani evlilik dönemindeyim ya birde bunla bağdaştırmaları :))))
sağol be biyo sayende rahatladım ;)

Chilek dedi ki...

bende 10 kilo versem seninle aya gelirim kesin:))

Pilli Petro dedi ki...

ben bahara gelmeden fazladan aldığım kiloları verdim sıkı sıkı 55 kiloyum biyo :)

bek-ri-ya

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Sevgili Biyo,ben de 159 boyunda ve 58 kiloydum geöen sene bu zamanlar,diyetisyene gittim,istediğim 3,5 kiloyu verdim ve 1 yıldır da koruyorum.Ben de o senin bahsettiğin 'öz disiplinli' hatunlardan biriyim ama aynı zamanda 36 yaşında kapakçık değişiminden açık kalp ameliyatı geçirmiş ve kilo almaması gereken bir hatunum,yani sağlık zorunluluğu,o senin bahsettiğin disiplini getirebiliyor ama garanti değil tabii.Gerçekten istemek birinci şart maalesef.Hergün 45 dakika yürüme bandına da biniyorum,falan filan..Kolay gelsin canım benim..

seren dedi ki...

biyo bende zapzayıf ve şipşişman olabilen biriyim..orta yolu bulamadım bitürlü..şimdiki halimi sorarsan bişey demiycem.çünkü her ikiside kötü bende..zayıflarsan birdaa resmini koysana,koymuşsun ya bikere,kaldırmışsın sonra.. mrk ediyorum..

Demet dedi ki...

3 önce 3 kilo sonra durumu bende de var Biyo :)) Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

Seren dedi ki...

Ah Biyom,derdimi desem sana,yıllar önce 80 kilo bildiğin insan azmanıykene,iş hayatının meşakatli yollarında doğal yollardan ama uzun zamanda 48 kg ya kadar düşmüş ,sonra eski fil halime dönmekten tırsaraktan yavrulayıp,yavru doğalı 14 ay olmasına rağmen halen 57 kilodan bir gram verememiş,inişli çıkışlı bir garibanım bendeniz de...yaz gelmekte,geçen yaz emzirme,bir önceki yaz gebelik kontenjanından giyemediğim bikinileri artık giyebileceğimden de pek şüpheliyim ya neyse :)

Adsız dedi ki...

vauv ii kilo vermşsinz

Imge dedi ki...

En çok "3 kilo verince ince 3 kilo" alınca ayı olma bölümüne katılıyotum. Bu ne gıcık bir durumdur yaa.. Şu an kendimi dolgun ötesi görüyorum (ve dolgunlaştım da) ve yalnızca üç kilo versem bikini kilomda olacağımı biliyorum!! O 3 kilo da bende pek zor gidiyor ama! Dur bakalım, ben de Nisan gazına geldim, dikkat ediyorum. Kolay gelsin 3 kilo fazlası olan herkese..:)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Özlem,derhal blogerdan çıkış yapınız(bunu da Müge'den çaldım ha)
ne demek kendimi hiç kiloku görmedim ben!Bu nasıl bir cümle,bu yazıya yaza yaza bunu mu yazdın,bana reva mı bu Özlem,yani allah benim belamı versin öölemi Özlem,tez zamanda tombik sultan olasıca Özlem,gelinliklere sığamayasıca Özlem,gelin arabası yerine el arabalarında taşınası Özlem,dans ederken 170 cm beline damat sarılalamayısıca Özlem:)))

@Chilek,gel kilolarımızı aman pardon güçlerimizi birleştirelim:P

@PilliPetro,o pillerini çıkartırım bak senin,mahsus mu yapıyonuz len!Özlemle seni bağlar atarım denize,dibe çökün bi daha çıkamayın diyede kendimi bağlarım ipin ucuna hahahhahaaa

@Lezzetli somunlar,nerelerde toplandığı da önemli tabi ama zaten fazla bi kilon yokmuşki.Boyuna kilon iyi yani.Yine de Allah sağlık versin değil mi?Bunu anlayacak en iyi örnek sensin,geçmiş olsun sana da canım.

@Seren Seren!80den 48e düşmek ne demek len,yarın gitmiş senin."Seren"din "Se" olmuşsun resmen.Şimdi 57 kiloyu mu det ediyorsun allasen cıkcıkcıkkk,senlen değil artık çakmanla görüşeceğim hıh!Adsızzz Serenn kız çakmaaa,nerdesin gel yavrum sana döndüm ben!

@Demet,ay ne gıcık bişi değil mi o 3 kilo!Versen fıstıksın alsan ayı!(yani kendi adıma ayı,sana değil)Pıfff

@Adsız,nerenle yazıyı okudun len!Onca kiloyu veren ben değilim Demet.Linke tıklamadan yazının bi ucunu okuyup hoop yorum yaz,iyi iş!

@İmge,senin şu kocanla bitmek tüenmek bilmeyen gezi ve tatillerinizi hatırlıyorum,annenlerin yanında falan ne kadar inceydin sen,3 kilodan bişi olmaz fıstıım sana:)

Özlem dedi ki...

yaaa biyo gülmekten kırıldım :))
valla hepsi olur mu diye içim içimi yiyor şimdi :))eyvah eyvah;)

CeRoXiMo dedi ki...

Uzun zamandan sonra ilk yorumum, aradabir baktım yazdıklarına ama yorumsuz geçtim nedense delimiyim neyim... İade-i ziyaret ediyim bi di mi :)

Kendimi bildim bileli 45 kiloydum, bir evlendim 55 oldum, şimdi bebiş yolda 65 im, bu yolculuğu 75'de tamamlarsam gene iyi 45+30kg vavvvvvvv :( Bir de depresyona falan girmeyeyim mazallah, kendimden kendime 1 tane daha çıkartırım, offfff, nerden dedin kilo diye:(