Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

14 Nisan 2010 Çarşamba

MODA BLOGLARI

Yani her kadın gibi ben de isterim değil mi şöyle bi güzel,dolabımın derinliklerinde kalmış ,sırf birkaç kilo fazlamdan dolayı giyemediğim parçaları birbiriyle kombin yaparak şık şıkıdım giyinip göt göbek çıkmadan boy boy pozlar verip arz-ı endam etmeyi.Moda bloglarının hastasıyım bu yüzden.Deniz'in, Nil' in, Nar'ın, Nur'un, Siu'nun, Zeto'nun, Laçin'in ,Cadı'nın, Jane 'nin ,Betty'nin, DidDans'ın , Cinderella'nın, Karla'nın.....
Elimde bir yiyecekle laptobumun karşısında hayran hayran bakıp ağzımı açarım o kendileriyle bütünleştirdikleri tarzlarını görünce.
Edit:Kendisini görmesek bile,özellikle"sizden gelenler"köşesi"ile hergün tıkladığım Yeliz'in renkli dünyasını es geçmemeliyim.(Nasıl unutmuşum:/ )

Mesela Nar kızımızın bu yazısında ki fotoğrafa bakın lütfen.Ben böyle bir yorum yapmayım da ne yapayım:
Yani o kadar hoşsun ki ne giysen yakışıyor Nar.Normalde şu eteği ben giysem ahıra inek sağmaya giden ,giderken de heves edip hanımının topuklu ayakkabılarını gizlice giyen besleme kızlar gibi olurdum kesin!

Onu bunu bilmem:Bir kadında ince bir fizik,fit bir vücut ve endam varsa ne giyse yakışır arkadaş!Moda bloglarından öğrendiğim en temel bilgi budur!

Yazarın Notu: 5 kilo bile verince size "bugün ne giydim"köşesi yapacam.Alın bu size söz,bana motivasyon olsun.Şimdi "Biyo Bugün Millete Ne Giydirdi?"ile idare edin bacılar.

13 yorum:

Seren dedi ki...

Bak hatırlatırım ama ha ... :)

.. dedi ki...

e hi 8)
bu nar kızı tanımam biyo, ama ince ficutlu güzel bi kısçe, belli. fekat o eteği kim giyse süt sağmaya gider gibi olur, onda da senle tamamen hemfikirim. bak başına oyalı bi yazma ile düşün, aynısı.

nar dedi ki...

Teşekkür ederim:)O kadar mest ettin ki beni, nasıl karşılık vereceğimi bilemedim... İnsan giyinmeyi sevince, farklı şeyler denemek isteyince çıkıyor belki de bu sonuçlar, bilmiyorum. Kimi beğeniyor, kimi de nefret ediyor ama önemli değil ki giyen kişi mutluysa... Sen kendini 5 kilo verince mutlu hissedeceksen, bekliyorum seni, dörtgözle:)))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Biyonikk :) deli :)

sayende fashionnar'ı keşfettim ama şimdi teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Kendine haksızlık ediyorsun Biyocum.Tatildeki bikinili,mini gece elbiseli hallerinide görmüştük hatırlarsan.Ne kadar güzeldin.Sadece onları koysan burası moda blogu olurdu...

(Epeydir uğramadığın için bu yorumdan dolayı gelme diye adsız yazan eski bir vip...eh tabii kırgın)

Gizzy dedi ki...

süper bi yazı olmuş yaa:)direk yazdıkların benim de takip ettiklerim bu kadar olur:)benim de bugün ne giydim serim var seni de en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruzzz:)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Seren,hatırlat len,hatırlat.Hatırlatmayan ne ossun.Bööle ossun mu:)

@Saklambaçaanım,ama severim ben böyle etekleri.Hele uzun dökümlü olursa tarzdır.Amma velakin ben şu anda giysem su bidonuna örtü geçirmiş gibi oluyooo

@Nar,nerden bulursunuz onca güzel parçayı bilmem ki,birde dünya para bayılmıyorsunuz,az kuruşa bolca tarz reva mı bu bize cıkcıkcıkkk.Koyduğum zaman sana "pişt gel Nar"diyecem zaten görcen o zaman benim ahırdaki halimi:)))

@Siu,senin yüzün kapalıyken bile takip ettiğim zamanlarda seni çok merak ederdim.Edayı hiç takip etmem ama bir yazısına denk geldim o da beraberken ilk kez senin fotoğrafını yüzünü gizlemeden koymasıydı.Seni görmeyi edaya borçluyuz yani,sırf bu yüzden bile edaya sempati duyabilirim....

@Öhöm,Kırgın Vip,ah kimdin acaba,sayaca girip iline IP ne baktım ama eee şeyy yani,eskilerden de arada okuyorum ama bak eskilerden de bana gelen giden yok,geliyorlarsa bile sessizce okuyup gidiyorlar tıpkı benim yaptığım gibi.Bana mail atar mısın lütfen,Vıp isen benim için çok önemli olmalısınki vıp olmuşsun,bi yazışalım lütfen canım yaaaa,kırgın bırakmak istemem kimseyi:(

@Gizzzy,vayyyy fıstıklar tek tek düşüyorlar ağıma nihohahhahaa,hoşgeldin partisi yaptım sana,gel yavrum kucağıma al iç şu kolayı bakiimmmm.İyi ki geldin seni de buldum,kampanyana katılacağım önce ne istediğimi bulmam lazım.
GözünüHediyeKamoanyalarıDoyurasıcaAçGözlüBiyo

Sıla Yılmaz dedi ki...

Ne güzel yazmışsın teşekkür ederim :)) Takip edildiğini bilmek çok güzel bir duyguymuş! :))

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Bloglar arasında benim de her gün takip ettiklerim var. Özellikle Siu ve Nil'i çoook seviyorum :)

Bence sende kıyafetlerini yayınlamaya başlayabilirsin. Pozitif enerjin kelimelerinden bile hissediliyor, eminim fotoğraflarda da göreceğiz bunu.

Hem ne demişler?

bir dirhem et bin ayıp örter :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Cihan,ben de çok severim Nil ve Siu'yu.Diğer blogerları da.Ben yapacam yapacamda üşengeçlik bi gitse üzerimden neler yapacam,emin ol çok eğleneceksiniz.Pozitif enerjin kelimelerinden bile hissediliyor derken gaz mı verdin yoksa ciddi misin?Buna sevindim.
Hem bin ayıbımı örtecek kadar dirhemim yok allaama bin şükür ama yine de lanet olası 6-8 kiloluk yağım gitse süper düper olacak.

saruska dedi ki...

Bana da beklerim, yepyeni ve çok acemi..
http://ayakkabisiniarayankulkedisi.blogspot.com/
=)

Cihan dedi ki...

@Biyonik,

"Pozitif enerjin hissediliyor" derken gaz vermedim ciddiyim :)

İşlerimi bitirdim ve yorgunluktan ölüyordum. Du bakayım biyoda neler var diye geldim, yeni uyanmış gibi hissediyorum kendimi :)

Eh hadi o zaman, üşengeçliği at üzerinden. Yağ dedin de aklıma bi blog geldi :)

Linkini vereyim, ister yayınla ister yayınlama günahı senin boynuna olsun :)

@Biyonik,

"Pozitif enerjin hissediliyor" derken gaz vermedim ciddiyim :) Örneğin şuan sabahın 6sı, işlerimi bitirdim ve yorgunluktan ölüyordum. Du bakayım biyoda neler var diye geldim, yeni uyanmış gibi hissediyorum kendimi :)

Eh hadi o zaman, üşengeçliği at üzerinden. Yağ dedin de aklıma bi blog geldi.

Linkini vereyim, ister yayınla ister yayınlama günahı senin boynuna olsun :)

http://kokostubis.blogspot.com/2009/11/yazdan-kalma.html

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Blogunu ve yazını tesadufen gördüm, çok eğlenceli olmuş, yazdıkların için çok teşekkürler :))