Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

12 Mayıs 2009 Salı

KOZMİK DETOKS SONRASI RAPORU

Sevgili okuyucularım,kıymetli yorumcularım
Cesur yürek kılıklı çakma mel gibson Biyo'nuz kafasına taktığı kozmik detoks nanesini hayırlısıyla kaza bela olmadan,dötü başı patlamadan,bağırsakları delinip vücudu boh bödelek dolmadan sağ salim bitirmiş bulunmaktadır.Değerli vaktini harcayıp benim her bi haltı rapor ettiğim bu kozmik günlüğü tiksinmeden,benden nefret etmeden takip edenlere teşekkürü bir borç bilirim.Önce sırf benim sağlığım için endişe edip olası bir beladan beni vazgeçirmeye çalıştınız,sağolun.
Sonra baktınız bu manyak ciddi, beni çok desteklediniz.Lavman yaparken sizleri hep arkamda hissettim inanın.Sanki hortumu benle beraber siz de sokuyordunuz gıçıma,canlarım benim.
Ama hortumu itip ağzımdan çıkartmaya çalışan o adiyi bulursam oyacam haberi olsun,arkam dönüktü göremedim,bilen varsa o adiyi efendi gibi söylesin,zira hortum artık boşta eh bende alıştım sokmaya, valla canınıza okurum :)))

"Eee bitirdinde ne oldu allaan manyağı"derseniz size şu andaki hislerimi şöyle tarif edeyim:
İç organlarım içimde havada iple asılı gibi hissediyorum.İçimde tuhaf bi huzur,boşluk,ferahlama var.Hani bir odayı dip köşe temizler,tüm dolap ve çekmecelerden fazlalıkları ayıklar tertip düzen yaparsınız da her dolabı açtığınızda içiniz huzur dolar ya aynı öyle bir his içerisindeyim."Lan o kadar sıçtın tabi için boşaldı"demeyin.Ptesi önerilen son lavmanımı yaptım ve sevgili hortumumla acıklı bir sahneyle vedalaştım,artık normal beslenmeme abartmadan geçtim.Bu sabah tartıldım detoksa başladığım kilomdan tam 2 kilo 600 gram eksik çıktım.8 günde 2.600 gr.vermek bence çok iyi.Tabii bunda sporunda etkisini göz ardı edemeyiz.

Pazartesi işe geldiğimde ,benimle beraber detoks yapan arkadaşım B.ile "kader arkadaşım,lavman kardeşim,gazamız mübarek olsun,nihayet bitirdik"diye mapus çıkışında ki mahkumlar gibi hür ve sevinçliydik.Herkes yüzümüze bir canlılık,neşe,üzerimize fazlasıyla enerji geldiği,gençleştiğimiz konusunda hemfikirdi.Bu neşe ve enerjimizde detoksu kazasız belasız bitirmenin mutluluğu vardı öncelikle.Aç kalmadık,habire yedik.
Ama ya lavman?İşlem olarak son derece kolaylıkla hatta severek yapıyordum(gay mi oldumkine),bir acı da yoktu ama kolay değildi her sabah kendi kendimize bağırsaklara 2,5 lt.sirke-limonlu su vermek.Üçbuçuk attım valla,yussuf yussuf ettim,"Allaam ya,sen beni önce Asortik,Aslıberry ve kocama,sonra da sanal ve gerçek tüm arkadaşlarıma mahcup etme yarabbim,şifa ver,bela verme yarabbim"diye dua ettim kıçıma lıkır lıkır su girerken.Allaha dua etmek için en münasebetsiz anlardan biriydi ama görün ne kadar tırstığımı.Şimdi kendime hayret ediyorum "vay be,iyi cesaretliymişim len"diye:)

Yazarın Notu:Sonuç:Yüzümüzde bir ferahlık ve canlılık mevcut.Köpekler gibi güzel kadındım allaama bin şükür:P, iyice çıtır oldum.İçimiz haphafif.Bir daha yapar mıyım?Hayır.Hele bugün şu haberi okuyunca hayır.Bu denememde başıma birşey gelmedi diye belaya "geeel gel"demenin bi mantığı yok.Bakın hortumu sokunca akıllanmışım dimi:)İşte lavmanın yararı,hortumu yiyince aklınız başınıza geliyor ve akıllanıyorsunuz:)
Detoks güzel olay ama bir daha ya lavmansız sadece sebze-meyve detoksu yaparım yada elin yamyamlarının içinde yaşayan ben kadar manyak bu canım kadın deniz tuzu içerek yapıyormuş detoksu,onu yaparım.Du bakali o bi yapsın bi daha ki sefere onu denerim artık.Evet denemekten hiç vazgeçmeyeceğim akıllandım diye yalan söyledim:)

Bu detoksu başkalarına tavsiye eder miyim?Hayır.Kimsenin vebalini almam üzerime.Sonra ağlayarak bana koşacaksınız"Ühüü hühüüü Biyo yap dediydiii,yaptım ama götüm yarıdıı,bağırsaklarım kokoreç olduuu"diye.Valla hiç uğraşamam.

Hadi hepimize geçmiş olsun.Eyvallah.

21 yorum:

pigmelerle.dans.eden dedi ki...

Hortumu sadece bahce sularken kullanman dilegiyle kazan mubarek olsun!

Asortik Krep dedi ki...

Bu kadar eziyete 2 kilocuk mu verebildin ..? :P

Hayat boyu artık torunlarıma bile anlatacak bir hikayem mevcut Biyocan Teyzeniz var ya diye :))

Her yazına bu yorumlardan ekleyeceğim işte,sen bizi dinlemeyip devam ettin ya ..

Görümcen Asortik Krep :)

asliberry dedi ki...

Biyo yanımda olsan seni evire çevire döverdim. Neyse bitmiş. Umarım bağırsak floranı bozmamışsındır. Umarım bundan sonraki günler sağlıkla geçer. Bir daha yaparsan arar tarar evini bulurum ona göre.

Asortik Krep dedi ki...

Aslı, ben sana adresi veririm hatta kendi elimle götürürüm :))

7.oda dedi ki...

cesaret iyi güzel hoştur biyocum da.. sağlık ile ilgili konularda bence fazla cesaretli olma ! bazen bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor çünkü biliyorsun. bittiğine ben de seviniyorum, umarım ileride de bir sorun yaratmaz sana.
GEÇMİŞ OLSUN !!
akıl sağlığın yerine gldiği için mutluyum !

HAYAT dedi ki...

asortik benide götürür müsün:))

biyo tüm okurlarına geçmiş olsun:)

Belgin dedi ki...

Allaha sükür, kazasiz belasiz, kabagi yardirmadan bitti. Ne kadar korktum, sana bir sey olucak diye.

Arotik ve Asliberrye Not: Hanimlar giderken beni de alin yaniniza olur mu, unutmayin sakin:))

Hadi cok sükür:))

Asortik Krep dedi ki...

Biyocan'a tur mu yapsam ne yapsam :P

Rahsan Collyer dedi ki...

Valla her gün büyük bi merakla okudum bu kozmik detoks denemeni Biyocan. Harbi deliymişin sen ya, valla ağzım iki karış açık kaldı hergün 2 lt sirkeli suyu hortumla şey ettiğini okuyunca. 2 lt su yahu bu, boru mu?!?!

Pratik Anne dedi ki...

Lavman olayini sen mi komik sundun, ben mi ruh hastasiyim orasi saibeli. Macerani 8 gun katilarak gulerek okudum. Yalniz ben suyun sirkeli oldugunu su ana kadar kacirmisim. O satirda gulmeyi biraktim, popom azicik kasildi.

Belgin dedi ki...

Asortikcim, tur fikri hic fena degil:))

Asortik Krep dedi ki...

Biyocan, ne oldu..?
Rengin soldu :)
Tur yapıcaz deyince sesin soluğun kesildi..

Nily dedi ki...

MIRNAV BiYO'CUM, CILGINSIN SEN YEMIN EDERIM!!!! YARIN CICEKLERI SULARKEN AKLIMA GELICEK BU YAZDIKLARIN :)

Belgin dedi ki...

Asortikcim korktu Biyo, korktu da onun icin beti benzi atti, onun icin sesi solugu cikmiyor:))
Kokma hadi gel, bu defalik dokunmuycaz, ama bi dahaki sefere turumuz hazir di mi Asotikcim:))

Cafe Gusto dedi ki...

Ne zamandır vakitsizlikten bir bakıp kaçıyordum.Bugün tüm detoksu tekrar okuyunca yazmadan edemedim.Bravo sana...Ben yapamazdım herhalde.Benim çok yakın bir dostum malezya da yaşıyor.O da yoga moga hocası detoks falan meraklısı.O da kahveyle lavman yapmıştı.Ama inan detayını sormamıştım bile..Umarım gerçekten işe yaramıştır.Ben normal içmeli miçmeli detoks alayım bu kalsın ...sevgiler...

Sunthing Special dedi ki...

Aaaayhhh inanamıyorum yaptıklarına, şok oldum!Delisin,delisin...

HAYAT dedi ki...

8+1 gün boyunca ne güzeldi burası her gün yazıyordun:(
DETOKS bitti yazıda bitti:(
yaz biraz ne olur bağımlın olduk:))

ZIBBIDI dedi ki...

hehe sadece ekmek yemeği bıraktım bir ayda 5 kilo werdim.adınada detoks demedim..:D

Belgin dedi ki...

Biyooooo, nerelere kayboldun yaw. Bi görünüyon bi kayboluyon yaw. Hadi gel artik, bu kadar ayrilik yeter:))

paçoznuri ve saz ekibi dedi ki...

biyocan dostum nerelerdesin! hortum mortum yaptın,ses solukta çıkmıyo,dötüne başına bişey mi oldu oğlum noldu? tüm blogger alemi meraktan çatlamak üzere! tez haber salına....

Belgin dedi ki...

Biyocan, bak valla ciddi ciddi merak ediyom, insallah kötü bir sey yoktur.
Ya suraya bir iki dakika ugrada, yatistir bari bizi yaa, merakta birakma böyle.

Sap gibi biraktin gittin ortalikta bizi, simdi düsün düsün, aklima bin türlü senaryo geliyo:((