Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

10 Mayıs 2009 Pazar

KOZMİK DETOKS 8.GÜN

Bakalım bu detoks sonucunda bugün neler görecem diye pek bi heyecanlı kalktım 6'da.İlk 500lt.ver çık,2.tur 2 lt.ver yat sağ,sol,sırtüstü,havaya ayak kaldır çık.Eee ne taş ne kum ne börtü ne böcük ne o bahsedilen yeşilimsi solucanlar falan birşey yok!Bildiğin kaka lan!Ya ben çok temiz ve hastalıksız bir kadındım yada taşlar,solucanlar bana kelek attı, bilmiyorum.Hergün ki gibi bir lavman ve sonuç oldu.Bugün değişiklik olarak yeşil elma,havuç,kırmızı pancar ve maydanozumu sıkmayıp kendilerini yedim.Saniyede sıktığım suyunu içiyorum ama hepsini yemek uzun zaman aldı,kütür kütür kütür.9'da kahvaltı yapıp baba kız çıktılar dersaneye.

Öğlen mavişi gece kaldığı arkadaşından,zeytini de dersaneden almaya gittik.Akşam 8'e kadar dolaşıp dün belirlediğimiz mağazalardan mezuniyet elbise seçimimizi yapıp aldık.Arada "anneler günü hediyem" diye istediklerimi de aldım:)Ayakkabıları da alıp bu mezuniyet gecesi işini hallettik nihayet.Bizimkiler acıkıp yemek yerken ben yanıma 2 elma ve kuruyemiş almıştım,onları yedim restoranda.Proğramda bugün yavaş yavaş yemeye geçebilirsiniz diyor ama ben bu detoksa biraz protein ekleyerek devam edip istediğim kiloya inmeyi hedefliyorum.

Eve gelince spora çıkarım diye düşünmüştüm ama dolaşmaktan ayaklarımın öyle ağrımıştı ki çıkamadım.Acıktım ve kabak yemeği ile yarım dilim kepek ekmeği yedim.Bunu size yazarken beyaz çamaşırların yıkanması bitecek ve asıp yatıcam.Bu günlüğü yazmaya gelecek haftada devam eder sonra bırakırım diye düşünüyorum.Sorusu olan mail atabilir.İyi geceler hepinize.

Yazarın Notu:Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.Hele bugün hem doğum günü hem anneler gününü bir arada kutlayan şanslı kadının daha çok kutlu olsun.Seni çok seviyorum:)

7 yorum:

HAYAT dedi ki...

bugün sonucu alma zamanı...

Asortik Krep dedi ki...

Hayatımın değişik bir rengi de sensin :) Özellikle ıspanak ve pancar suyu renklim benim :))

Bir gün yanına kaçmak istiyorum bu yaz :)

Benim için yazdıklarında çok güzel ,çok teşekkür ederim..

Alp ve Ege'nin Annesi dedi ki...

SEVGILI BIYO, 500LT 0,5 LT MI?

karamelize dedi ki...

dün akşam bi baktım , dönmüşsün de blog aleminin gördüğüm en cesur girişimini bile yapmışsın..:)
bir çırpıda 8 gününü de okudum..
benim hayatta kalkışamayacağım bişey, ilk gün okusaydım ben de seni vazgeçirmek için uğraşırdım..
ama şükürler olsun ki uyarılara rağmen yaptığım detoksda herşey yolunda gitmiş...
bize de sadece tebrik etmek kalıyor..:))
zeytinyağını içebildin mi?
1 bardak çok ciddi yaaa..
valla helal olsun...

firdevs dedi ki...

valla bravo :) 8 gunu bir cirpida okudum :)

cok heyecanli bir sey , ama ben hayatta yapamam .

sana mail atmak istedim fakat adresinden ulasamadim :(

mesecina dedi ki...

Sevgili biyocum, dehşetle detoksunu takip ederken 1 gün gecikmeyle 8. günü okudum. son Kutlama mesejına geldiğimde dumur olup "o şanslı kadın benmiyim? doğumgünümü nereden biliyoki? kozmik- biyonik derken bide müneccimmi oldu bu hatun?" derken. asortiğe ışınlandım:( ama ossun benide kutlamışsın gibi farzedip mutlu oldum ben... Teşekkür eder, 8 günlük azmin için saygıyla eğilirim...

pigmelerle.dans.eden dedi ki...

Biyom, kinali kuzum,
ben de dun bir detox islemine giristim bakalim.
Yalniz benimkinde sabahlari 1 litre suya 2 tatli kasigi deniz tuzu karistirip iciliyor, aynen lavman gibi icinde hic bi sey birakmiyor. bi daha yaparsan ya da yapacaklar olursa, hortumu mortumu bosverin bence. Bu tuzlu su da bir saat icinde bagirsaklarda ne var ne yoksa bosaltiyor.