Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

15 Mart 2010 Pazartesi

PARANORMAL ANORMAL BİYO

Hani şordaki yazımda kocam yokkene ben korku filmi izlemiş ve korkumdan don mon kalmamıştı ya.Heh işte nihayet dün akşam filmi beraber izlemeye ikna ettim kocamı.Tabii o yiğit Türk erkeği,filmin gündüz sahnelerini ileri sararak sadece benim neden o kadar korktuğumu anlamadığı ve geldiğinden beri dalgasını geçtiği gece yatak sahnelerine geldi.Tuhaftır 2.kere izlediğimde bende neden o kadar korktuğumu anlamadım."Bu muymuş lan beni uyutmayıp sabahlatan film"dedim hatta.Ürperdim o kadar.
Fakat manyak film izledikten sonra tesir ediyor.Amatör kamera çekimi olduğu için film bitince siz normal yaşantınıza döndüğünüzde kendinizi hâla kameraya çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz ve devamlı dötü kollayarak geziyorsunuz.İleri aldığımız için haliyle epey kısa sürdü film ve yattık.Tam da filmdeki yatış yönündeyiz kocamla ve de yatağımızın arkası filmdeki gibi giyinme odası ve ebeveyn banyosu.Aaa tırsıyorum şaka maka yav:/
-"Hişşt baksana bi,bu ses neydi?"
-"Seninkiler gelmiştir zzzzzz horrr"
-"Ya allaşıkına sen mi yapıyorsun o sesi.mahsus dimi!"
-"Ya susta uyu Biyo yaa!"
-"Kızların üstlerine baksana gidip,üşümesinler,gece kar yağar üstlerine"
-"Senle bida film izleyenin homur homur"

Haa sen misin benle dalga geçen,korkularıma anlayışsız davranan.
Gece 3.30 mu ney? Bi uyandım kocam yanımda yok!Anam!Çektiler bacaandan adamı,aldılar gittiler!dedim.Yok,çekmemişler,tufalete kalmış,hışır hışır gazetenin sesi de geliyor banyodan.Ben de kalkıp banyonun kapısının önüne dikildim.Üstümde gecelik,saçlarım açık, dağıttımta yolunmuş gibi,başım hafif öne eğik moron bakışlarla bunun çıkmasını bekliyorum.Sürgü kapı açılınca kocam beni gördü ve inlemeyle böğürtü arasında bir ses çıkarttı ki en az 3 kat aşağısı duymuştur.Kocam"ebeninki biyo,bekliyordum zaten senden böyle manyaklıklar"diye söyleniyor ben gülüyorum.Ben çıktım, bu yatağın üstünde kollarını kaldırmış,ellerini kurt adam gibi pençe yapmış beni bekliyor.Yoogghh yaaaa!Yemezler.Ladesin aklımda olduğu gibi tetikteyim artık ben.
-"Haha aman çok korktum,en iyi numaran bu mu,sevsinler canım"
-"Korku filmlerine tövbe ettircem seni, daha dur sen"
-"Oldu canım,selam da söyle.Hıh!"
Son vuruşumu yapmalıyım.Sabah 6.Ben henüz kalkmış,Mavişi uyandırmadan önce kocamın başına gidip dikildim sessizce,durdum mal gibi epey.

Yazarın Notu:En derin uykuda ki insan bile başında biri hayalet gibi dikilince uyanabiliyormuş bunu öğrendim."Ne korkuyon bee,uyandırmaya gelmiştim ben seni" dedim bide.İyi bir rövanş için tırnaklarını biliyor şimdi. Yandığımın resmidir:)

12 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Rövanşı alır bence :P

Kültür Mantarı dedi ki...

kaşınmışsın sen bildiğin.

Seren dedi ki...

Biyo Allah seni ne yapmasın :)Adamın gecenin vakti böğürtüsü gözümde canlandı emi :)Ne aksiyon ailesiniz be yaw,sen sabaha karşı kalk bu kadar aksiyon yaşa,sonra bişi olmamış gibi vur kafayı yat...ama helal olsun sana bak korkularını üzerine gitmişsin ,bizimki de korktuydu ama belli etmediydi haspam,ah keşke senin taktikleri deneseymişim de ...kısmet artık

Emre dedi ki...

Ne paranormal bişi oldun sen yav, deplasmandasın bu durumda,kolay gelsin sana iyi korkmalar.

Fifi Croissant dedi ki...

Allah seni kahretmesin gulmekten yanaklarim agridi :)))

Ben de bi kere gece uyandim, Osman mutfakta pitir pitir biseyler yapiyor sabaha karsi, neediyor diye bakmaya gittim, tipim de aynen tarif ettigin gibi - gecelik, didik sac, kaykilmis bi ifade. Meger aksam yemeginden artan makarnayi yiyormus tencereden. Beni gorunce bi korktu, kasigi elinden dusurdu, ama daha da komigi CENESI DUSTU VE AGZINDAN MAKARNALAR DOKULDU hhahahaha.. "Naapiyosun be oyle beyaz beyaz" dedi bi de, sabaha kadar guldum yattigim yerde.

Özlem dedi ki...

biyo yine iş başında :)

Emre dedi ki...

Magisaa, yazdıklarına çok güldüm çokkkk:) süper, bide napıyosun beyaz beyaz:) koptum ben:)

ganfi dedi ki...

biyo bence herşeye hazırlıklı ol! ama benim gibi yanındakinin kocan olduğunu bilsen bile kurtadam gibi hırlayıp tısladığında
*yapma be içine şaytanmı girdi gitt diye bağırıp kaçıyorsan yandın diyeyim:))ben kocamın hafif horlamasından bile korkup uyandırıyorum onu...

firdevs dedi ki...

epeydir yorum yazmaya yelteniyorum , fekat gulmekten yorum yazamiyorum :)))) hayir , iniste beye inme inecek :p ne demeye adamin tepesinde dikiliyon :))))


yassah dimissin emme , ben yine de aski memnu yorumlarini bekliyorum :p

Adsız dedi ki...

kafayı yiceksizin ailecek

seren dedi ki...

benimki öyle ciddidirki şaka, hele böylesini yapsam soluğu kesin aile mahkemsinde alırız.kafana göreymiş seninki iyi şans.eylenceli erkeklere hasretim iyimi:(

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Asortik,sen enişteni tutarsın kesin:)

@Sefer,kaşındım valla ne yalan söyleyim:P

@HakikiSeren,birde sen denesene her koca bünyesinde farlı etkileri olur:)

@Emre,hayır film izleyip bitmiyor bizim evde devam ediyor

@Magissaaaaaa allah seni emiiii:)))Şimdi kocam bana bu cümleyi de kuramazdı,geceliğim doğumlarımda giydiğim ve lanet olası kalitesinden bi türlü eskimeyen yavruağzı renkti.Bunun hem korkup hemde"napıyorsun sen yavruağzı yavruağzı"dediğini düşünsene hahahhahhaaaaa.Kocan makarna yemeye tövbeli mi şimdi:)

@Özlem,inşallah be bacım:)

@Emre,aynen aynen

@Ganficim,son başıma gelenleri henüz yazdım,durumum seninkinden de beter:/

@Firdevs,inmenin kime ineceği belli olmaz:)Tv yok aşkı memnuda yok,ama son yazımdan sonra tv izlemeliyiz artık dedim:P

@Adsız,sanırım yicez allahın izniyle

@ÇakmaSeren,ayyy ciddi adamda hiç çekilmez be bacım.Benimki de bakma,dışarda ciddi evde böyle.Onu da ben yaptım kızzz,aldığımda gayet normal bişiydi bu,hep beim yüzümden:)