Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

19 Mart 2010 Cuma

BİR FİLM İZLEDİM

Hayatım değişti derler ya aha bizim evde de o hesap.Eşek kadar kadın,kazık kadar adam 4 gündür amansız bir "korkutmaca,kuytuda kıstırmaca,en çok öd patlatmaca"oynuyoruz düşünebiliyor musunuz?Rövanşını fena alacağını söyleyen evin beyni,benim beyim korkutma konusunda ki en pis planlarını hayata geçirip bir gram aklımı da alma yolunda büyük ilerleme kaydediyor.
*Salı:Yatak odasına,büyük banyoya,büyük kızın odasına giden koridorda yürüyorum küçük alaturka wcden ıyyyyhhhh diye garip bir ses çıkartarak önüme çıktı.İyi,bişi demedim.
Odadan çıkıp köşeyi dönüyorum yere tersten yatmış beni görünce auvvv falan diyor sıçrıyorum.Buna da eyvallah.

*Çarşamba:Kek yapıyorum,kilerden unu aldım,CIA ajanı gibi beni takip etmiş olan korkuluk kocam unu bırakmaya gideceğimi hesap ediyor.Kileri açıyorum ayakkabı dolabının arkasından pıhhhlıyor.Vurdum kafasına:
-"Bu un elimden düşüp dökülseydi gebertirdim seni valla!Bide bana manyak dersin" diye.
-"Eee ya huyundan ya suyundan kaptık biyo hanım naapalım,senden ötürü,hep senden ötürü"diyor deli!

Dedim
-"Bak sakın ben uyurken korkutayım deme valla aklım çıkar pelte gibi olurum uğraşırsın benle ömür boyu bitki gibi olurum."
Çünkü normalde de güzel uyanabilen bir tip değilim ben.Biraz sesli ve telaşlı"Biyo biyoo kalk"deyin ban, ben panikle deli gibi fırlar :-"höö noldu noldu noldu bişimi oldu hö hö"derim.Söz verdi uyurken bişi yapmayacak.Senin elin armut mu topluyor biyo derseniz evet benim mallığım üzerimde,kocamın tüm bu sağlı sollu kroşelerine bir karşılık veremiyor anca korkup duruyorum.Daha fazla ne yapabilir ki?

*Perşembe:Çok yorgunuz erken yatacağız.Benimki dönmüş sırtını yatmış,hafiften horlama sesleri de geliyor.Tamam temiz,güvendeyim artık.Dememe kalmadı yatağın altından karabasan gibi tüylü gri bir yaratık çıkınca ben aklımı oynatıyorum sandım ayyy ayy ıyyy diye bağırıp tepindim.Henüz dalmış olan kızlar odasından geldi koşarak noldu diye.

Bizimki yatakta gülecem diye kendinden geçiyor yine.Naapmış biliyor musunuz?Yememiş içmemiş elektrik süpürgesinin saplarını ve oklavayı koli bandıyla birbirine bağlamış ,tam yatağın eninde olan bu uzun parçayı yatağın altına sokmuş,bana doğru olan kısmına da kızımın gri sakal ipten örülmüş hırkasını koymuş,yatağın altında hazır bekliyor bu düzenek.Ben yatağa yatacakken de kendi tarafındaki sopanın ucundan ittiriyor ve ayaklarımın dibinden bu şey fırlayıveriyor.İtmek için fazla eğilip benim farketmemem için ise elindeki terlikle sopanın ucundan itmiş.Tabii yattığı için artık pislik beklemeyen saf ,zavallı ve masum ben yerden o tüylü yaratık fırlayıverince:
-"anam geldiler beni alacaklar,yatağın altına çekecekler"diye düşündümde bağırdım kimbilir?
Bu gülerken yatağa çıkıp dövdüm bunu"manyak"diye.Kızlar da isyan etti:
-"Artık yapmayın ama yeter yaa"diye kızıp gittiler.

Yazarın Notu:Bakın millet,öyle okuyup okuyup gülüp gitmek yok!Bunun rövanşını feci şekilde almalıyım.Ama aradan biraz zaman geçmeli.Bu tam unuttuğu sırada çıkmalıyım ortaya.Ne gerekiyorsa yaparım,hiçbir masraftan kaçınmam.Hadi bana iyi bir fikir verin,nasıl korkutayım?

16 yorum:

seren dedi ki...

televizyon yasağını kaldırın bence
bu böyle olmayacak,tv izleyin daha az korkunç:)
şimdi bana ben korktum sen ne diyorsun deme ama bunlar benim özlediğim sahneler,eylenceli koca,korkunç olsa bile:)

Seren dedi ki...

Biyo ,onu bunu bilmem enişte seni korkutmaya harcadığı enerjiyi faideli işlere harcasa ,aya giderdi kanımca hehhee...Rövanş için düşünüyorum ,feci bişi yapmalı,tek hareket ama donuna ettiren,töbe ettiren cinsten olmalı ha...dur aklıma gelirse yazcam :)

Adsız dedi ki...

Hahaha, ne eğlenceli ev hayatınız varmış yaa, neşeniz daim olsun. :)

Bulunur Hint Kumaşı dedi ki...

Alemsiniz siz yahu, bi buzdolabından çıkmadığınız kalmış:)))

.. dedi ki...

ama çok çirkin hareketler bunlar.
tanışmıyoruz etmiyoruz fekat ben bugünden tezi yok şahsınız için akıllara zarar bi korkutma senaryosu düşünmeye başlıyorum.
yo yoo.. bu kadar da olmaz.
o son hareketle beni de karşısına aldı valla saygıdeğer eşiniz olacak kişi.
dur bi düşüneyim.
el birliği ile pişman edelim, tövbe ettirelim.
cık cık cık..

Özlem dedi ki...

Biyocum gülmeden edemedim ki kusuruma bakma :):)
bizim fikirlerimize gerek duymadan sen bu işin içinden acayip süper çıkarsın , bir film izledim 2.ıncı seriyi 3 boyutlu olarak hatta o muhteşem gözlüklerle bekliyorum :)))

firdevs dedi ki...

anacim senin kocanin hayal gucune sastim kaldim :)) leopar desenli tayti giydirip fotosunu buraya eklemende iyi olurdu fekat , benim aklima soyle bir sey geldi :) iniste bey seni tekrar korkutursa inme inmis taklidi yap :)))) hebele hubele diye at kendini yere ahahaahaa :)))) bak o zaman nasil korkuyo :p yok yaw bu biraz fazla haince oldu :)

Ezgi dedi ki...

Ay alemsiniz valla ne diyim:)
Çok eğlenceliymiş sizin ev:P
Ayrıca nöbet geçiriyo gibi davranabilirsin yada kalp krizi bak o zaman yapabiliyomu böyle şeyler??

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@ÇakmaSeren,kız öyle hasret dolu bir yorum yazmışsın ki nerdeyse"al vereyim benimkini,accık korkutsun seni,sonra alırım"diyeceğim yav hahahhahhaaa

@ÖzHakikiEnBiGerçekSerenim,heee biz Türkler böyle ota boka kafa çalıştırırız işte.Bu sopa planıda wcde aklına gelmiş bilmem anlatabildim mi:)))

@Müge,allah razı olsun gözel bacım,sizinde sizinde:)

@BulunurHint,kıııızzz bak bu iyi fikir,benimki gece kalkıp sütlen kornfileks yer,rafları çıkartıp girsem ben buzdolabına dur seeeen.ama önce fişini çekmeliyim dimi,hakkaten donarım, adam hakkaten "donmuş korkunç biyo"görüp kalp krizi geçirebilir allah muhafaza:/Kız benim donmuşumda hiç çekilmez heral.

@.. anam oraya kaçtım buraya saklandım bilogırı.Sırık Sel'in kıymetli karısı.Kardeşinin birtanesi görümcesinin sırdaşı hoşgeldin.Ben seni gisli gisli okurum hep biliyor musun canım yaaa.Bakma yırtığım çatlağım ama bazı bilogırları bi köşeden okur çıkar giderim dürtmeden.Sen beni nerden ,nasıl buldun peki,bak merak ettim

Ah benim düşünceli bacım ilk kez gelirmişte beni tutar hain planımda bana yardımcı olurmuş.Ama kocam şahsiyeti yerle bir de etmeyelim reca ederim,kendileri korkunç morkunç çok aşkım bir adamdır.(ne biçim cümleyse bu)Ama kesinlikle sıkı bir plan bekliyorum hayatım,sor Sel'e"sana naapsam korkardın"diye.Gerçi o senden her türlü tırsıyor ama :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Özlemcim,elbette kocama "kahverengi eşofman giyeydim keşke"dedirtecek bir planım var ama sizden daha iyi bir plan gelene kadar o b planıdır.Gül canım gül,biz hâla anlatıp anlatıp gülüyoruz,o korkutma ve korkma seslerimizi yeniden çıkartmaya çalışıyoruz:)))

@Firdevs ,yeminle cebimi getirdim"gel len kaçma çekecem senin şu halini,anlatsam inanmazlar bloga koyacam,sitenin girişine asacam"dedim ama kaçtı banyoya hain.Planın iyiymiş hımmm ama korkutma stoğunu doldurdu şimdi benden yana dötü kollamakla meşgul:P

@Ezgiii,gençlik ne güzel şey len hey gidi heyy dehey!İnsan 60ına dayanınca kymetini biliyor:P
Firdevs gibi sende taklit yap diyorsun zaten korkutsun akıllanmadıysa bidaha o zaman bu plan tutar,sağol canım.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Geçtiğimiz hafta sonu ben de böyle bir korku filmisi macerasısı yaşadım biyom kedim. Vakit bulur bulmaz anlaticiim. :))

Lakin senin koca kişisinin cesaretine ve yaratıcılığına hayran kaldım. Benimki asla yapamaz. Çünkü bilir ki; böyle şeyler yaparsa önce kalp krizi geçirir ölürüm,sonra da onu boşarım. :))

Kız sende de ne dirayet varmış. İyi dayanıyorsun ha. Ben çoktan mortlamıştım. :)) Dur ben o enişte için güzel bir plan düşüneyim bari. Eee hemcinsimi koruyacam heral. :))

beste dedi ki...

sevili biyo korku film maceranı ne yazzıkki gülerek okudum..bu devamı olan korkutmacalarada bol bol güldüm..valla bizim aile gibisiniz..bizdede korkutmaya çalışan kafa başka şeylere çalışsa aya giderdik:(yorumların birinden) neyse sana diycem..vercem akıl şu..sen yavruları ve koca kişisini:) koltuklara oturt tv karşısındaki tabii..senin nevrini döndüren o meşhuuur filmi koy cd ye ..bunlara zorla seyrettir derim valla..ama önlemlerini al kaçmaca felan olmasın..onasıl olacak dersen..herşey serbest..koli bandi..elektrik süpürgesi sapı::) ben aklı verdim gerisi sana kalmış..ha hepiniz seyrettikten sonra sizin ailenin durumu ne olur onu bilemem..sorumluluk almıyorum yani..sevgiler..

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@FikirsizBiyonunİnceFikirliŞahaneKişisi,gülüm,önce maceranı bekliyorum seninkide az komik değildir hani,deli:)Bacım benimki de yapmazdı hele bana kıyamazdı ama işte zaman geçtikçe huyumdan suyumdan aldı dediği gibi,benden ötürü hep benden ötürü:)

@Bestecim,kocam seyretti zaten de kızlarıma hayatta seyrettirmem o filmi.Ama elektrik süpürgesi sapı fena fikir değil belki kıçlarına kıçlarına indirebilirim.Bak sizin ailede de aynı korkunç durumlar varsa önerilerine açığım,kızlar araya girmesin ama direkt hedef: koca kişisi tatlım:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Vauv alemsiniz yahu :D bana yapılsa muhtemelen küser, en az 2 gün konuşmazdım :P

misssfit dedi ki...

biyo biraz zaman geçsin dediğin gibi. bekle, bekle,bekle.. sonra da büyük bir düzeneğe gerek yok. en savunmasız anında pıhlasan aklı çıkacaktır. erkekler çok da komplike değiller şükür :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Marjocum,ben daha çok pislik yaptığım için küsme şansım yok:D

@Misssfit,hoşgeldin.Şimdi kıvranıyor -ne yapacaksın biyooo -diye ama az zaman geçsin ,unuttuğu bir an ensesine hohlasam korkacaktır doğru diyorsun.