Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

20 Mart 2010 Cumartesi

B PLANI

Korku rövanşı ne oldu?" diye merak ediyorsunuz değil mi?Ben sakinliğimi koruyup hiçbir girişimde bulunmadıkça kocam acaip tırsıyor benden:
-"Bu sessizliğin hayra alamet değil.İntikamın feci olacak,biliyorum"diyor.
Ben sadece yılan gibi bakıp şöyle bi burnumdan tıslayıp "hıh" diye sinsice gülümsüyorum.Anladınız mı nasıl gülümsediğimi.
Yapın şimdi bi.Burnunuzdan hıh tıslayıp boşvermişcesine gözlerinizi de hafifce döndürerek,ciddiye almayan bir tavır takınarak sinsice gülümseyin bakiim.Hayır Seren!Hohlama,tıslıyacan sadece,cam mı siliyon anacım.Yap bidaa.Bak Özlem gibi olacak.Hah öyle işte. Cadı madı ama en iyi tıslayan Magissa oldu.

Kocam sırnaşıp sırnaşıp:
-"Ne yapacaksan yap artık Biyo allahını seversen.Bu stres öldürüyor beni,herşeye razıyım yap bir an önce kurtulayım,beklemek çok zor"diye yalvardı bu akşam.Ben yine tıslayıp sinsice yılan oldum hehe Biyo azapta gerek.

Yazarın Notu:Şimdilik çok cool,çok dik,çok mağrur,çok sinsi duruyom ama hâla bir planım yok.Düşündüğüm şeyler tırışka.Ne yapsam olm lan! Çizdirecem karizmayı.

3 yorum:

Fifi Croissant dedi ki...

Tam da yaziyi okuyup tisliyordum, Magissa en iyi tislayan kismina geldim, kahkahayi kodum :))

Ne manyaksin ha

Seren dedi ki...

Biyom becermeye çalışıyom hohlamadan,sanırsam benimki köşeye sıkışmış yavru kedi tıslamasına benziyor ziyadesiylen,çünkü bizim beye yaptım mal mal baktı bana...çalışıyom üzerinde hehehee...

Özlem dedi ki...

vallahi deneyim derken bi baktım ben :)