Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

22 Mart 2010 Pazartesi

AVONİK KEDİ

Kızlar!Toplaşın!
Şimdi ilk kez duyacağınız bir şeyi demeyeceğim meraklanmayın.Konumuz AVON!Hani şu her 10 kadından 8inin temsilcisi ,geri kalan 2sininde müşterisi olduğu marka.Bilmediğiniz birşey değilmiş değil mi?Güzel.
Şimdi ben avonu severim,avon satanları severim,avon satanlar da beni çok sever çünkü ideal bir avon müşterisiyim.Temsilcisi olsam daha ucuza mâl ederim herşeyi ama ben avon temsilcilerin sadık bir müşterisi olup onlara para kazandırmayı daha çok seviyorum.Allahımm ne iyi kalpli bir kadınım yarebbim ya da ne mal bir kadın!İşte ikisi de.

Size memnun kalmadığım ürünlerini de yazacağım ama önce çok memnun kaldığım ve indirimde iken tavsiye ettiğim bazı ürünlerden bahsedeceğim.Şimdi bana internetten görsel mörsel buldurmayın direkt kafadan alın elinize bir avon kataloğu oradan bakın anacım.26 Mart'ta sona erecek olan kampanya 3 kataloğu.Hani aptal sarışın reese witherspoonun mega impact dikdörtgen şekilli rujları tanıttığı katalog ayol .
Alın şu ,illa görsel dimi,çok masraflısınız!

Avon Saç fırçaları,tarakları:İndirimde yakaladığınız an kaçırmayın.Hele saçları kıvırcık ve dalgalı bebeleri olanlar için "saç açıcı tarak"müthiş.Banyodan sonra saç tarama işkencesi ve sinir harbini bir nebze önlüyor.En azından saçlarını tararken geçirdiğim sinir buhranıyla eskiden bebeleri dövüyodum şimdik bu taraklarla sadece gafalarına vuruyom.

Kapak:Mega ımpact rujlar.Testırlarda her rengini denedim,sürümü,kalitesi,dokusu,ışıltısı çok güzel.Carıl carıl yanıyor ruj ama bir bardak çay içince o cayırtılı ışıltı bardakta,fincanda kalıyor.Ama 10 liraya kaliteli ruj alırsınız o başka.Alacaksanız acele edin Nisan katalogunda 17 küsür olacak haberiniz olsun.

Sayfa 5:Elmas ışıltısında ki gözler için pırıltılı göz kalemi.8.90 ve mac kalemler ile aynı kalitede bulan taş gibi referansım var.Avonun göz kalemlerinden her zaman çoook çok memnun kalmış biri olarak mavi ve gri rengini aldım inanın enfes .Marjo kahvesini de almış,onu da alacağım.O kadar çok göz kalemim var ki,soruyo bir gün mal bi arkadaşım:
-"Onca kalemi naapıyosun Biyoo?"
-"Napçam"dedim,
-"Yarısını gözüme sürüyom yarısını götüme sokuyom".Napçam lan allaallaaaa.

Sayfa 7:Super full midnight rimel.10 lira!Kesinlikle çok başarılı ve bence lancome ayarında ama shock rimelden uzak durun,sürerken pandaya benzeme şansınız çok yüksek.Shock adamı kalitesizliğiyle şok ediyor ama full midnight rimel 10 numara.

Sayfa 37:DrySkinSOS krem.9.60 lira.İçinde pirinç yağı olduğu için yanında nötrojina,arko,nivea halt etmiş diyorum başka bişi demiyorum.Çok sürmeyin,süzme yoğurda bulanmış gibi olursunuz.Eccük krem yetiyor ve elleriniz yıkanınca bile krem uçup gitmiyor,nemi kalıyor.

Sayfa 51:Açılır kapanır göz kalemlerinin"Majestik plum"rengi".10 lira!Banuşumun blogunda biri makyaj malzemelerini tanıtıyordu,"yeşil gözlerde bu kadar güzel duran başka bir renk yok"dedi gaza geldim aldım ve aynı şeyi söylüyorum ki enfes!

Sayfa 55:Avonun makyaj fırçaları.Ben bilmem kaç liralık inglot,sigma,mac fırça ney bilmem anacım.Ben gözümü avon fırçayla açtım,elime başka erkek eli,yüzüme başka fırça değmedi.Fırçalar 3.60 ila 7.60 arası.Kabuki 4,5 lira.Bende hepsi var,yumuşacık pambuk gibiler.

Sayfa 87:Skin Soft serisi.Evet adı biraz terbiyesiz, skin mkin diyo ama vücut losyonu,duş jeli,vücut yağının kokuları da dokuları da çok hoş. Beğenmezseniz "skin git lan, softlatacam şimdik" der ve bidaa almazsınız olur biter.

Sayfa 91:Şey yıkama jeli.Anlayın işte anacım,genital zamazingo.Bir kere almıştım,cildimin bakımını yapıyorum ya , şeye ayıp olmasın diye arada onun da bakımını yapayım diye.Şeyim olumsuz bir beyanda bulunmadı, sanırım memnun o da.

Sayfa 117:Kırık saç onarıcı serum.İşte bu ürünü almayanı döverim ben!7 liraya piyasada asla bu kalitede saç bakım serumu bulamazsınız!Sarı saçlarımı ilk kez kırıksız ve güçlü uzatabildim sayesinde.Stoklayın hatta,valla.

Sayfa 121:Senses duş jeli.Biraz yüz göz olan bir jel,ilk kullanımda hemen senses menses diyor.
Ne o öyle bi samimiyet falan..Sizses demeli,efendi takımalı.Cahilliğine veriyom.Aslında ben duşta dove sabun takıntılıyımdır ama 5.90 diye almıştım bunu,dove sabunumu boşamam ama her çeşidi de çok güzel çıktı namussuzların.


Şimdilik bu kadar kızlar.Avon ürünlerini bir de peluşların en pembesinden okuyun.
Bir başka katalogda görüşmek üzere,eyvallah.
Yazarın Notu:Size sağlam bir makyaj-kozmetik yazısı hazırlayacağım ama banyodaki dolabı temizleyip düzenlemeye üşeniyorum.Bir gün mutlaka

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Vallahi bu yazı çok makbule geçti. :)İyi ve orta fiyatta bir rimel arıyordum, alacağım o bahsettiğin rimelden. Eline sağlık Biyo!

Adsız dedi ki...

10 lira orta fiyat olmuyor tabii, daha da güzel! :P :)

Seren dedi ki...

Biyom pek faideli bir yazı olmuş ,şu meme toplayan krem essahtan işe yarıyor mu yahu,hayır ben de omzumda sektiriyorum da o bakımdan :)

Özlem dedi ki...

ortak yönümüze bak :)) avon;)
shock rımel en nefret ettiğim canım güzel kirpikciklerimi mahveden şahsiyet.
Bu yazını ablama okutmam gerek öptüm:)))
son paragrafını okuyunca akşam seyrettiğim okanın programı geldi aklıma:) aysu baceoğlunla bu meme olayını acayip sardırmasına benzettim süpersin yahu.

.. dedi ki...

ahahahaa 8)
önce alakasız yorum:
ruhum pompalandı yeminle. hava doldum 8)
ay biz tanışıp sevişiyormuşuz da habermiz mi yokmuş!
gizli gizli okuduğum bi yana,
geçen bizim takıma da okudum senin yazıyı! sel-kardiş-kışçe üçlüsüne.
şu malum adı batasıca film hakkındaki yazını. kardişlerin bi seyredesi varmış da, sakın haaa diye carladım, açtım senin yazıyı okudum. geberdiler gülmekten ama filmden soğudular mı bilmem 8)

yazıyla alakalı not.
rimel hastasıyım. şimdi bunu da not ettim kafama. iyi diyosun yani? e o zaman almak farz.
göğüs toparlayıcı kreme gelince, yanında promosyon olarak önce göğüs büyütücü veriyorlarsa alabilirim. yoksa mevcutları da toparlayıp küçültüyorsa, benimkileri hepten kaybetme tehlikesi var.
fekat acaba onu göbeğe sürsek nooluyo ki? netçede o da sarkan bişey?
saygılarımı sunarak ayrılırım efem.

seren dedi ki...

terbiyesizlik bir insana bu kadar yakışır:P:P
bu tip yazıları dikkat ve ciddiyetle okuduğum halde bunu güle güle güle okudum
okudum bitti aklıma geldi yine güldüm,

kozmetik makyaj dizi ne olursa olsun hep sen yaz biyo
yorumlarını eksik etme üzerimizden:)

BlogdakiSeninOlsun dedi ki...

hehe valla avona hic bulamamıs biri olarak benim bile canım cekti. bu gogus kreminin buyuteni de var mı kuzum benimkiler ele bile gelmior :P

rimeli kesin denicem bi fırcalarını xoxo

P

misssfit dedi ki...

bir arkadaşın başına sardık biz avonu. her ay karsız getiriyoruz. anacıım meğer ne çok ihtiyacımız varmış. her kataloga bakışımız yeni bir keşifle sonlanıyor.biz onlarsız nasıl yaşıyormuşuz şaştık kaldık valla :))

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Mügecim,rimel çok kalleş bir tavsiyedir her zaman.Tavsiye edilenin beğenilmemesi söz konusudur.En iyisi deneye yanıla doğru rimeli bulmak..
10 lira orta halli değil evet,bildiğin bedava canıııım

@Seren,gel seninle voleybol maçı yapalım yada masa tenisine var mısın memelerle.

@Özloş,okanı seyretmeyeli epey oldu,ablan avoncu mu?

@Saklambaç,ben seni ve şu 3lü ile olan muhabbetlerinize hastayım zaten.Kısçenin seni kardeşi gibi görmesi,kardişin rahatlığı,Sel'in aranızda bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle tampon görevi yapması,senden it gibi tırsması:P
Hele eve hırsız girdiği yazın da diyalogunuz,kardişin düğünündeki güzelliğin hep aklımda
evet buluştuk,sen gelmesen benim geleceğim yoktu,aşkımızı sana borçluyuz sevgilim ahahahaaaa ama anacım yazmamışsın ki beni nerden buldun .Öhöm yazı neydi, rimel evet valla bi dene,olmadı kısçeye verirsin ama kıyamazsın ki ona da.
Filmi izlesinler bırak allah cezalarını verecek,biyo dediydi dersin ama fazla abartma ,ben kocamla 2.izleyişimle"bu mal filmden korkan en mal biyo"ilan ettim kendimi,muhtemelen Sel dalga geçecek,kısçe tırsacak,kardiş te kısçeyi habire korkutup duracak,kısçe sana şikayet edecek,sen kardişe bi fırça kayacan,Sel hep senin yüzünden diyecek bla bla....
Gögüs hıımmm seninkilere ergenken fincan kapattılar zahar.Büyütücü bilmem ki ama istersen ben birini vereyim iş görür:D

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Çakma seren,sensin terbiyesiz;P
Yorumlar gelecek daha dur

@P anam sen avona bakar mısın ,nars,mac,ınglot dururkene,biz ezikleri anca avon en fazla oriflame bilemedin lancome paklar:)Ama birgün karşınıza maclarımla çıkıp"Hani bir zamanlar avon kullandı diye dalga geçtiğiniz biyo vardı ya,işte o benim!diyecem ahahahhaaa:))

@Missfit,daha önce bi arkadaşım avonu gelişine veriyordu bana,2 misli ürün alıyordım O da hediye promosyon falan kazanıyordu çok siparişten.Şimdi aldığım kişinin maddi durumu pek iyi değil ben biraz da yardım amaçlı alıyor,aldırıyorum herkese.Her ay enn az 20 liralık avonum olur mutlaka,bu ay 70,nisanda 67 tl,göçtüm yani.Temsilci olsam satmam ama sen gibi dibini bulurum kesin

.. dedi ki...

bak allah inandırsın 2 dakika falan düşündüm ekrana bön bön bakıp ben seni nerden buldum" diye.
bulamadım.
yani buldum da, bilemedim.
ay o ka uzun zamandır okuyorum ki, ilk kez sen .ıçına hortumlar sokarken korkuya kapılıp yorum yazmaya niyet etmiştim "yapma biyo, etme biyo gözünü sevem" diye.
ama kendine bu eziyeti reva gören, bana ne yapmaz dedim, tırstım 8)
sen uzuuun bi ara vermeden çook öncelerden beri okuyourm valla, nerden buldum ne bileyim.
allah çıkardı karşıma
8) e hi

Özlem dedi ki...

Bir zamanlar avoncuydu :) şimdi sadece patronundan alıyoruz hatta az önce senin o met ettiğin rujlardan 2 adt sipariş ettim bile :))

hedonistt dedi ki...

konuyla pek alakasız ama blogun yeni hali hoşuma gitti :))

Asortik Krep dedi ki...

Süper bir yazı olmuş avon cadısı gibisin :))
1-Ben de ölüdeniz minarelleri adlı duştan önce kullanılan vücut pilinglerine bayılıyorum.
2- rich ginger üstüne dudak kalemi tanımam. avonun türkiyeye gelmesinden beri kullanırım.
3-rimellerinin hepsinden kullandım,çok güzeller,başka markaya neden daha fazla ödeyeyim ki!
4-farlarından açık mavi favorim.
5-duş jellerine ve banyo köpüklerine hastayım,devamlı kullanıyorum.
6-kuru ve boyalı saçlar için şampuanları ve bakım kremleri süper.
7-el kremlerine bayılıyorum.
8-avon far away favori parfümüm..
9-Göz makyajı temizleme kremini senelerdir kullanırım.
10-makyaj çantaları biraz büyük,küçültürlerse çok sevineceğim :)
11-inceltici kremlerinden memnun kalmıştım, onlar inceltti ama ben yine kalınlaştım :)
12-başka marka eye liner kullanamıyorum,asla vazgeçmem.özellikle likitlerden.
13-yüz kramlerini de seviyorum
14-duştan sonra saçı açmak için kullanılan saç tarağı çok hoş.onu kullanmadan duştan çıkmak mümkün değil.
15-şimdiye kadar ürünlerden sadece saç spreylerinden birinden memnun kalmadım.birde ruj gibi far çıkarmışlardı ondan.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@.. Saklambaç,kendi kıçına hortum sokan bi manyak bana neler yapmaz dedin ha:D ahahahhahaaa.Neyse ne,bende mesela Müge'yi bi akşam buldum tam neti kapatacakken hemde,kız o kadar sardı ki beni, kocam gelip 2de beni hâla masada görünce kızdı"ya şey bak Müge bu,taam taam kapattım geliyom"dediydim.Bilok alemi böyle işte.Bir tek şu 8) yapmana alışamadım.Ben onu yanyana koca göz ve gülen ağız olarak değilde hep sekiz rakamı ve sağ tarafı unutulmuş parantez gibi görüyom :/


@Özlem,patrondan almak zorunda hisseder insan kendini :D
Ruj yorumunu yaz ama bekliyorum

@EnGüzelBilogı Hedom,senin de yeni şablonun daha iyi olmuş hemen söyleyim,bahar temizliği yapmış gibi olmuşsun:)

@AsortikAvonikKrep,1,2,12. maddeler tiz alınıp kullanılacak.Far away bana ağır geliyor daha kış kokusu gibi sanki.Benim en favorim SOFT MUSK.Böyle de shiftli yazarım hani saygımdan:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Hehe yazı şahane ;) majestik plum kalem alınacaklar listeme birinci sıradan girdi :D diamonds kalemin kahvesi çok güzel ya, grisi füme duruyor, bu böyle daha koyu. yurtdışında daha farklı renkleri de varmış avona mail attım onları da getirin diye :D bi de kahve olanın içinde altın ışıltılar var, sürdükten sonra yıllar önce aldığım avon marka ince uçlu fırça ile buğu yapıyorum :D eğer imzam bir makyaj olsaydı kesinlikle bu olurdu ;)