Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

27 Mart 2010 Cumartesi

ASLA KULLANILMAMASI GEREKEN 5 ÜRÜN

Yazı gecikti ama cep telefonumdaki 567 fotoyu henüz yükledim.
Şimdi tek tek adlarını yazmayım,tıkladığınızda fotoya adını verdiğim gibi olan bu iğrenç 5 ürünü 8 Mart'ta Kadınlar Gününe özel %50 indirimli olarak migrostan almıştım.Hem indirimden nemalanmak hem de merak ettiğim clean&clear'i denemek için.Ama bu CLEAN&CLEAR bir kadının cildine yapacağı en büyük kötülüktür kızlar!
Eve gelip bi heves şu soldan 3.sıradaki makyaj temizleyici ile makyajımı temizledim,4.sıradaki krem jel ile yüzümü yıkadım,yüzümün davul gibi gerilmesine normalde sevinmem lazım değil mi ama çok pis bir histi.Soldan 2.sıradaki tonikle yüzümü sildim anam anam(yüzüme hiç kezzap dökülmediği halde)yüzüme kezzap dökülmüş gibi cayır cayır yandı.Namussuzlar alkole boğmuşlar toniği.
Unutmayın bir temizleyici ve tonik cildinizde mentolden yanma,gerilme ve hani naneli sakız çiğner yada naneli şeker yerken su içtiğinizde olan ferahlık hissi veriyorsa o kadar kötüdür! Bu cildinizi erken yıpratmaktan ve 40larınıza geldiğinizde olduğunuzdan daha yaşlı ve eskimiş bir ciltten başka birşey sağlamaz size.Temizleyici ve tonikler ne kadar hassas ve yumuşaksa o kadar iyidir.
Yüzü kaybettik bari en sağ baştaki nemlendiricisini sürüp cildimi yatıştırayım dedim,yok anacım bu seferde minik sinekler cildimi kemiriyorlar gibi gıcık bir his peydah oldu.Ertesi gün gidip hepsini iade edip paramı geri aldım!İyi ki fişi hemen atmamışım.
Yine de en sol baştaki nütrojina deep&clean bu adi ürünler içinde çok kötü değildi,tek suçu onlarla beraber alınmasıydı.Fakat onu da denedim,yüzümü kil ile çitilemiş gibi oldum.Bu ne rezalet birşeydir allahım,"bugün bu cildi kaybetmezsem yasin okutcam lan"dedim ve bu da bana bildiğim şeylerden şaşmamamı öğretti.

Yazarın Notu: "Peki sen neler kullanıyorsun Biyo?"dediğinizi duyar gibiyim."BiyoKozmetik" serisi pek yakında bu bilogda!Daha dolabımı temizleyemedim,çıfıt çarşısı gibi.

15 yorum:

zeynep dedi ki...

Sol baştan ikinci sıradaki mentollu toniği bende kullanmış ve aynı şeyleri hissetmiştim. Bu yanmaya da bir anlam verememiştim. Üzerinde cildiniz ne kadar çok yanıyorsa o kadar temizleniyor tarzı bir şey okuduğuma eminim :=P

Kesinlikle berbat. Diğerlerini tecrübe etmediğime sevindim :=)

Özlem dedi ki...

Bunlardan hiç almamıştım iyi kide almamışım :))) bu yazıdan sonra zaten zooorrrrr:)

Adsız dedi ki...

neutrogenayı bir ara kullanmıştım fena değildi sanki ama tam hatırlayamıorum.ben ısrarla kozmetikler yazını beklioum.
nar'a yazdığın şu yorumda şoke oldum, köylüyüm falan

http://fashionnar.blogspot.com/2010/03/nothing-like-sun.html

ben seni çok güsel bir kadın sanıoudum hayallerimde oysa yaf

ıraz

ferdagokturkince dedi ki...

ben hep clean and clear kullanıyorum. roc markası ile aynı firma çıkarıyor diye. roc çok pahalı, bunların fiyat uygun ve ikisinde de aynı ferahlık hissi var diye. bi de yumuşak bi şey kullanınca temiz olmadı gibi geliyor, bunlar böyle naneli gibi içimi ferahlatıyor. şimdi ben 40 yaşımda buruşuk karı mı olcamm :(

allımorlu dedi ki...

o tonik var ya o tonik tek kelimeyle rezalet!!o toniği kullandığımda yüzüme kezzap atılmış hissi duymuştum,acısından evde dört dönmüştüm!!
yüzümün en alt deri tabakası bile sızım sızım sızlamıştı ne menem bişeyse..

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Sevgili Biyonik Kedi,sen de benim gibisin,bir şeyi sevdim mi yedi düvele duyururum,satılsın hayrına diye..Fakat sevmedim mi de 7 düvele duyururum ki bu tehlikeli bir şey elbette!!Benim REZİL BÖREK yazımı okumanı tavsiye ederim.Ben OLAY Regenerist,LOREAL ve NIVEA ürünlerini kullandım,kullanıyorum,gayet yumuşak ve iyiler..45yaşındayım,çok şükür,olması gereken minimum kırışıklıktayım.Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Bu ürünlerden sağdaki nemlendirici ve onun yanındaki yüz temizleme kremi kızımda da var ve aylardır kullanmıyordu.Birde şu soldaki 2. sıradaki toniğin yeşil renkli olanından var.Aldın madem kullansana diye zorladığımda ''Sen kullan göreyim yüzün ne hale gelecek,çarşaf gibi oldu suratım diyordu.Gerçekten dediğin kadar var. Cayır cayır yakıyor sanki ağız temizleme suları gibi :) Maşalah Listerin'den hiç bi farklı yok.İyi olmuş geri verdiğin.Nemlendirici olarak 3 dermatoloğun önerisi olan EMOLİUM'u kullanıyoruz , şampuan ve vücut losyonu olarakta kızım için Kanada'dan ithal organik NATURE RİCH markasını kullanıyoruz çok memnunuz.Tavsiye ederim cildiniz çok hassassa.Kızımın Liken PLanusu var ve derisi normalinden çok fazla duyarlı.O yüzden alkolsüz yada alkol oranı en düşük ürünler var bizde.Bu Clean & Clear bu kadar reklam yapıyor ama hiç göründüğü gibi çıkmadı.
Sevgiler
A.B

Açalya dedi ki...

Clean&Clear boktan bir markadir, kim cikarirsa cikarsin. Roc ayip etti. ABD`de cilt temizleme reyonunun alt raflarinda satilir bu meret, göz hizasında olanlar başkadır. Göz hizasında iyileri olur hep...market taktiği. Neutrogena'nın deep clean'ini ben kullandım, sevdim. Şimdi ne mi kullanıyorum? yüzüm için temizleyici Dove sensitive kullanıyorum. Neutrogena'nın yeni çıkan bir nemlendiricisi var onu. Çok da memnunum.
Bu sayfada üst baş sıradaki 3 ürünü kullanıyorum ben.
http://www.neutrogena.com/econsumer/ntg/productslistpage.browse?segment=women&catId=1&subCatId=4&pagingPage=2

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Aaaa ne kötü oldu içim okurken. Ben de bir zaman 2. sıradaki tonikten almıştım, hassas filan değil cildim, buna rağmen inanılmaz acımıştı, bilinçsiz alışveriş yapmam aslında. ama bu istisnalardan ve klozete döktüğüm 2-3 kozmetikten biridir :(

ÇAğ dedi ki...

Pınarın blogunda resmini görünce hemen atladım.Cilt ve ürün denildiğinde hemen kulak kabartırım.Ergenliğinde sivilcelerle boğuşan biri olarak, ürün çok önemli neden mi? Sivilceler baktık güzelliğe gölge düşürmeye başladı:) hemen bi dermatologa gittim, çok fena bişe verdi, alkollü bişeydi ve cildim cayır cayır yandı. Artık onlara da güvenim kalmayıınca kendi yoluma gittim.Sivilce varsa cilt yağlı ise hafta da bir kil maskesi derim. Kullandığım ürünler Yves Rocher,gece ve gündüz kremi ve peelingi kullanııyorum.Bodyshop dan çay ağacı serisini tek geçerim.Cilt temizleme ve tonik ve göz makYaj temizleyici harika bir de e vit göz kremi.Daha yaptığım diğer maskeleri anlatmayayım:) herhalde kadın zamanını yememiş içmemiş cildine ayırmış diyebilirsiniz.Her şey beş dakika.Asıl hedefim OHT-peptide 3,emzirirken almak istedim, ürünün üzerinde emzirme ve gebelikte kullanmayın yazıyordu.Ama tester kullnamadan almak istemem, öenmli olan her cildin alerjik yapısı farklıdır, sana kötü gelir bana iyi, test edip uygulamk daha iyidir...
Öptüüüm

Açalya dedi ki...

bir de ne hatirladim bak, bu Clean&Clear urunu sivilce tedavi rafinda satiliyor, yani normal bir cildin varsa bunlari kullanma elbette.

Seren dedi ki...

Alacaktım ben de bu deep clean hadisesinden ,iyi ki tufaya gelip almamışım...bundan sonra da almam zati

Asortik Krep dedi ki...

Mutfakcamı sana yağ çekmiş,gördün mü..? Yaza sana yolluyorum onu, ben biyoyu benden daha çok seven kızkardeş istemiyorum :P

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Benim fikirlerini beyan etmekten çekinmeyen bacılarım,teşekkürler.Yorum yazan elleriniz dert görmesin lakin uzatamayacağım hemen evden çıkmam lazım

@Ürünü beğenmeyen bilokırlar,efferim,asla almayalım aldırmayalım:)

@Adsız Iraz,ben özgüvenden öyle yorumlar yazarım evet ama o eteği ben giysem hakikaten yorumumda yazdığım gibi birşey olurum inan:)Ve hayallerin yıkılmasın ben zaten çok güzel bir kadınım hıh:)

@ÇilekPerisi,umarım olmazsın:/

@Çağ,deneyeceğim,bende bir kobayım nasılsa:P

@Lezzetli somunlar,aynen yeter ki beğeneyim yada beğenmeyeyim davul çalar gezerim:)

@Asortiğim,gördüm gördüm:)Gelsin bana her türlü kabulümdür Burcum benim.Sen git pis, hıh!
:)
(Burcu gider gitmez ararım ,sen gelirsin oldu mu bitanem.Ben Burcuyu ne yapayım sen varken.GüvenilmezOynakveDönekBiyo) :P

yasemin dedi ki...

ayy evet şimdi hatırladım o lanet günleri
clean clear ürünleri cildimi nede iyi temizliyor nane nane mentollü demiştim 1 haftaya kalmadı suratım çarşamba pazarına dönünce direk çöpe attıydım 1 senemi ne olduydu:(