Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

25 Şubat 2010 Perşembe

AŞK-I MEMNUNUM 3

@Ahhh Bihterim ah!Olmadı dimi,gencecikken baban yaşındaki adam sana ateşli bir aşık olamadı ve sen"en büyük aşklar nefretle doğar"tezini doğrulayarak kendini sarı pipinin kollarına atıverdin

@Hem taş gibi ateşli ve hemde tüüm masraflarının ve ananın sponsoru olan olgun ve cool bir erkek aynı anda idare edilemedi dimi?Millet birini bile bulamazken sen ikisine sahip oldun kızım.Eh tabii bu şansa sahip olmayan kadınların laneti seni sona yaklaştırdı.Hehe

@Hilmi önal iti ortada gerçek bir delil bile yokken kozunu çok güzel kullanıp blöfünü yaptı maşallah cin gibi.Ama ne varsa işte insanın anasında var.Ana gibi yâr Firdevs gibi cankurtaran olmaz.Yavrum firdevs sırf kendi şatafatı için kızının iffetsizliğini örtecek.

@Bihter bayılacakken bülent"anne!"diyor.Lan ne "anne"si?Eğer piyasada behlül olmasaydı O "anne"elinde lolipopla seni kandırıp çoktan yatağa atmıştı bile peeee.

@Maşallah av köpeği gibi burunla bir parfüm kokusu ve behlülün bekar evine yaptığı baskınla ihanetini nasıl netleştirdi bu ednan?Bu hiç güvenmiyormuş demek ki karısına.

@Sen koskoca holding patronu ol ama adi bir düşmanın blöfü bir şüphe ile kendini meyhaneye at cıkcıkcıkkk.Türk filmlerindeki rıfkı tripleri yakıştı mı sana ednenım coolum?

@Çok değil gelecek dizide cemile beşiri,nihal behlülü gebertecek vikvikvik beyinlerini dikmekten.İkisini de benim elime verseler saçlarını yolarım valla aaaaa!

@Yaa behlülüm,sen her bulduğun kuytuda amcayın garısını yi bitir,iş ortaya çıkınca zırıl zırıl ağla karı kibin.Zaten behlül şu durumdan kurtulmak için "değil nihalle nesrinle bile evlenmeye razı olurum" diye adak adıyordur.

@Firdevsim"yavuz hırsız ev sahibini bastırır"mantığıyla nihatı hacamat etti.ne kadın ama.Bihter o kadar sıkıldı okadar bunaldı ki bi ara"yeteeeeer!evet yattım.behlülle çatır çatır yattımm"diye haykıracak sandım valla.

@Kızım bihter,hilmi önalın pintiliği ve firdevsin cinliği ile yine yırtacaksın.Gelecek bölüm neler olacağını ben yazayım:Sadakasını beğenmeyen ve döt korkusuyaşayan sait,rivadaki yatakta kendisinin debelendiğini,bihterin parfümünü kendisinin boca ettiğini kedi olalı bir fare tutan nihate itiraf edecek ve asıl bihter "sen tüm bu adi iftiraya nasıl inanırsın"diye ednanı affetmeyip elini sağlamlaştıracak.Ve herşey kaldığı yerden devam edecek .

Yazarın Notu:İş bu yazı dizi devam ederken reklam aralarında yazılmış olup hemen bir dvd daha izlenecektir.Yok yok bu sefer korku değil.Nicolas cage'nin "kehanet"i.Ben asıl çılgın kızlar partisindeki Müge'nin yazacaklarını bekliyorum. Umarım çilekli ve şampanyalı çikolataları abartıp kafayı bulup sızmamışlardır da yazabilir:)

9 yorum:

Imge dedi ki...

Geçen sene ve bu sene başında hiç izlemediğim dizinin son altı bölümdür müptelası oldum. Spor saatlerimi bile ona göre değiştirdim. Eğleniyorum başına geçip.. Tabi bir de senin ve Müge'nin yazılarınızı okuyup..:))

Ufak bir not da ben düşeyim hemen: "Ulen Hilmi Önal, madem hazırlattın düzmece bir senaryo, sonra da Sait'i başından savmayı planlıyorsun, zarfın içine o kadar para konur mu be adam? Ednan'ı görmüyor musun? Issız kasaba lokantasındaki adam kapatacağını söylediğinde bile cüzdanından çıkardığı banknotların hepsinin rengi maviydi! Sen git herife bütün pis işleri yaptır, sonra da allı yeşilli, bir ya da iki mavili, ortaya karışık bir zarf yolla! Kim olsa bülbül gibi öter o zarfı gördükten sonra!"

Seren dedi ki...

Ay Biyo,dizinin son reklam arasında uyuyuvermişim.Ama her eve Firdevs gibin bir hatun lazım valla,onda bu cazibe varken viyanada yeni herifi ayartır,kendini de kızını da kurtarır.Bu arada Kehanet güzel filim ama sonunda acık ne yani oldum ben :)

Özlem dedi ki...

birde benim anlamadığım nokta bihterle behlül ayı anda çantalarını toparlamaya çıktılar ya , bihter hangi kaşla göz arasından aşağı indide sessiz sedasız evin kapısından çıktı :) yoksa buhar olup uçtuda biz mi görmedik:)
her giren çıkanı gören mutfaktakiler nasılda görmediler bunu hayret doğrusu;)

Haydins dedi ki...

Şu Bihter yine zeytinyağı gibi suyun üstüne çıktı ya bravo!!Yırttı o..

bokbocesii dedi ki...

Aglamaktan bi hal oldular Behlulle Bihter ikilisi ama bak diyorum, 2 bolum sonra hatırlamıcaklar neden agladıklarını.Yine öpüş-kokuş mode on.İnsallah Ednan basar bu defa onları da icimin yagları erir.Yeter anacım, bi kadına iki erkek.hangi dunyada yasıyoruz...cık cık cık

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@İmgecim,evet evet ne güzel yazmışsun.Lan mal hilmi,azcık bonkör olaydında kapataydın saitin ağzını dimi ama.süründürdükçe süründürecekler pıffff çekilmez

@Seren,firdevs zaten benim hatun:)Nasıl çıkıyor her karanlıktan dimi

@Özlem,o çantalar hazırlanamadı zaten,ağır ağırrr "bir günah gibiiiiii"ayyyyy ölecem dedim gidin bi laaan!Hakikaten ben de bihterin ağlak ağlak gidemeden ednana yakalanacağını zannediyordum

@Haydins,diğer bölüm bihteri eve getirme operasyonuyla bayılırız,ikna et allah ikna et öldürürler bizi üfff

@Bokböcesi gelmişşş hoşgelmişşşş
Hakkaten doğru didin böcek valla bunlar yine yala yut girişirler,o zamanda ednan bassada rahatlasak diyeceğiz,o derece

Fifi Croissant dedi ki...

Cikolatalar kafa yapmiyormus, ama tadi pek guzeldi ayiptir yazmasi :)

Ozguranne dedi ki...

Nesrin'le bile di mi. Çok güldüm çok güzel:))) Hehehe. On kaplan gücünde Firdevs. Adnan beyin tek dostu Hilmi farkında diil.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Magissammm,yediğiniz içtiğiniz sizin olsun yıvrım,sen ne dedikodular kaynattınız,kapınıza sipariş getiren hangi elemanı afet halinizle kapıya çıkıp eşekten düşmüş hale getirdiniz onları yaz:)Deliler sizi:D

@ÖzgürAnne,Ah tatlı elanın annesi hoşgeldin.Laf aramızda bak sana büyük sır:Maviş dediğim 2.kıızmın adıdır Ela.Bizimkinde bir de nur ekli ama:)
Yine beklerim canım elanı öp yerime muahhhhhhhh