Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

12 Şubat 2010 Cuma

AŞK-I MEMNUNUM 2

@Ednan ofiste Nihat'a diyor ya:
-Karıma ve yeğenime kimsenin dil uzatmaya hakkı yok!"

Ama güzelim,yeğenin karına dil uzatıyor.Ondan haberin yok.Naaber?

@Peykercim yogada.Zengin ve hamile olunca hamile yogalarında,bebek eğitim merkezlerinde zaman geçirilebiliyormuş.2 hamilelik geçirdim görmedim şöyle saltanat anasını satiim.

@Bihter Nihal'e nasılda gıcık veriyor,nasılda içine kurt düşürüyor değil mi?Nihal'in de behlüle yapışmasına sinir olduğum için aslında kıza acımam gerekirken kızıyorum"çekil lan bihterle behlülün arasından,onlar birbirlerine yakışıyorlar pis cüce,sen -behlül hayatımın aşkı,hiçbir şeyi behlülden daha çok istemedim,hep bu anı bekledim-diye ortaya çıkmasaydın mis gibi götürüyorlardı bizimkiler"diyesim geliyor.

@Beşir uyuzunu hastaneden çıkartırlarken itiverecen tekerlekli sandalyesini merdivenlerden, kafa karpuz gibi dağılacak mal beşirin,sonra da çot olup kalacak ve "ebebebbeee ebeebee"diye malum el hareketleriyle bihter ve behlülün yattıını anlatmaya çalışacak.Süper olurdu.

@Beşir malı için yine sülalecek kayık ağız arsenin "çiftlüüğüne"taşınacaklar.Hoboreyyyy.Yine örgü kazaklarla şömine başı şarap içmeler,yine"ben bi dolaşiim"tripleri,yine atlara bakma ayaana tuttuğunu yemece falan.Pıfff çekilmez.

@Cemile mal beşirin dötünde döndükçe ilgiden sıkıp boğuyor ya çocuğu,vikvikvik beynini didiyor beşirin,bir de "ben senin için değil arsen hanım için gidiyorum"falan umursamaz tripler atıyor,bir nevi 2.nihal vak'ası.Bi rahat bıraksalar çocukları,sıkıp boğmasalar izlerken şişiyorum ayol.

@Bihter beşirin öteceğinden ödü koptuğu için aslında kendi kendini ele verip bir bir hatalar yapıyor bence ednan yakalamayacak bunları.

@Tango sahnesi biraz yapay kalmıştı ama idare ederdi.Yalnız bizim koca plazma insanları enine sündürdüğü ve bastırdığı için o incecik bihter oluyor mu sana kütük gibi bi hatun.Mutfağa gidip normal tvden gerçek kilolarına bakmak zorunda kalıyorum.

@Eeee artık ednanın kulağına kar suyu kaçtı ,şüpheler başladı.Farkettiniz mi ednan artık sürekli başını kaşıyor.Çünkü boynuzlar pırtlamaya başladı.Bence iyi bir cilayla boynuzları parlatmalı.

@Sabah sabah aklıma bu kadar geldi.Şimdi işe gidiyorum.Eyvallah

8 yorum:

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Peykerin doğuracağı kocası tarafından ananeye bildiriliyor ve anane , tamam uğrarım sonra diyor ve yemeğe devam ediyor.
Anaamm aklıma hemen bizim sülalenin doğuma girmeleri geldide, bir telefon trafiği, bir panik, bir cümbüş, yediden yetmişe hastaneye doluşuveriyoruz valla,
sosyetelik falan anlamam, bence bizim doğumlar daha eğlenceli oluyor :)

Asortik Krep dedi ki...

Biyo dönmüş şimdi inandım :) Neydi o züccaciye hikayeleri öyle ! :P

Filiz Morkoç dedi ki...

İlahi biyocan, berlin in berlin maddesiyle bayılttın beni gülmekten, yapılmaz anacım bu benim gibi gebe bir kadına...cıkcıkcık:-))))))

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Böörtüm,ben oraları seyredemedim ya.Seyrettiğimle anca bu kadar.

@Asortik,bana iyi bişey mi dedin kötü bişey mi len:)

@Aklımdakiler,gebe yogasına da gidiyor musun gözelim,peykerden ne eksiğin var ama diğğmiia:)

Asortik Krep dedi ki...

İyi dedim :P

Adsız dedi ki...

Hahaha süper ya, elinize kolunuza sağlık :) Bu kadar güzel anlatılırdı heralde :)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Redciim,sağolasın:)

Adsız dedi ki...

Sabah sabah kırıldım gülmekten...Allah iyiliğini versin, aklına - eline sağlık...
:):)