Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

14 Ağustos 2008 Perşembe

LİNK ŞEYSİ 3

"Deli Oluyom"lar
1-Kendim gibi yazanlara,argoyu,küfrü kullanabilenlere deli oluyom.

2-Şimdi hiç tanımadığım,bilmediğim bi bloga denk geliyorum bu tıklaya tıklaya ulaşmalarla.Bi bakıyom adam-kadın bana link vermiş.Çok seviniyorum yaaa! Depdeli oluyom!

"Sana link verdim"diye gözüme sokmadan hemde.Bana kendini göstermeden.Yani sırf beni okumayı gerçekten sevdiği için.Biliyor ki bende link mink yok. Bırak linki çoğu zaman yorum yok!

(Sevmiyom ben linki.Oysa bende sizi sevindirmeyi isterdim inanın.Ben bloglinesden takip ediyorum sevdiğim blogları.Ama bu link işi kadınların altın gününe dönüveriyor.Sağım solum belli değil ya benim.Manyaklığım tutar,kafam bozulunca aylarca duran linkinizi harcayıveririm ben,yazık olur.Link ver- link sil,link ver-link sil oruzbu bohçasına döner blog lan!)

Yani"Ben sana link verdim,sende bana ver"riyakarlığı bile yokken ortada bana link vermiş eleman.Hayret ediyorum bide."Vay beee,yazılarım ona ulaşmış gönlünün telini titretmiş bak"deyip gurur duyuyom blogumla."Ulan hergeleee,az üzmedin beni çocukkene ama bak adam oldunda linkte alıyon gari,utandırdın beni kerata"diyom blogumun kafasını okşayıp.Gözlerim doluyo bide.Bloga çaktırmadan siliveriyom...

Bi link lan,altı üstü dandirikten bi link.Bunca sevinir mi insan.Seviniyormuş işte:)
Hani arabayla bi yokuştan aşağı inersinde bi tümsekte için hooop olur,iç organların havalanır ya işte aynı öyle oluyom bende.Dötüm gıdıklanıyo resmen yaaa.
Valla bak yalanım varsa.Çok mutlu oluyorum."Aaaa"diyorum."Bana link vermişşşş" İçime bi sıcaklık giriyo o blog sahibine karşı,bi sempati duyuyorum.

Yazarın Notu:Bana da "bayılıyom" diyenler var.Sağolun varolun.Onlara sevgiler!Beni sevmeyenler ve bana da"Hiç Çekemem"diyenler var biliyom.Onlar da götümü yesin:)Şaka lan.Sevmezse sevmesin.Beni çekemiyorsa okumaz gider dimi?
Yazarın Notu1:Bunları bana link vermeniz için yazdıysam iki gözüm önüme aksın.
Yazarın notu2:Göz öne akınca yazılamıyormuş,tikkatinize!Allahtan harflerin yerini ezbere biliyom.Bide "yazıyı yayınla"yı tutturabilirsem ne âla!

20 yorum:

Açalya dedi ki...

Ben de kimseye haber vermeden blogunu davetiyeliye cevirenlere deli oluyorum.

HAYAT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
HAYAT dedi ki...

zamanında çok koştuk peşinden link için ama vermedin.oturduk kıçımız üstüne her yazını böyle okuduk.arada yorum oldu yazdık bi şeyler.buna da şükür biyo

not:üstteki yorumu silen ben biyo.
yanlış harf yazmışım.

Kriptograf dedi ki...

ben haftada bir yazanlara deli oluyorum. G.t büyüten bloggerlar listesinde başı çekenlerden tiksiniyorum ama yazmadıkları için :) Yazılarını beğeniyorum o ayrı konu...

KuPa k1z1 dedi ki...

İlk blogum olduğunda böyle sanal bebeleri olurdu ya zamanında tüm çocukların.Benim hiç olmadı.Sanal bebeğim olmuş gibi sevindim sonra blogum yokken okuduklarım beni okuduğunda ve bana yorum yazdıklarında hayranı olduğun insanlara ulaşır gibi olduğunu hissediyorsun sonra gün geliyor sayfalarında sana bir köşe verdiklerini görüyorsun ayyyyyyyy diosun yirim nan seni yirim:)

Zeugma dedi ki...

Biyokedim aşkım,valla ben sana bu yazdıklarını görmeden link vermiştim.
Şaka maka azıcık daha geç kalsaymışım yalaka durumuna düşecekmişim..
Git bak istersen blogumdaki yorumlarda tarihleriyle sabit.He bir de yorumlarda bile sana olan aşkımı haykırmışım...
N'olcek şimdi.Yaz bir yere en büyük hayranın benim leyyyn...Sensiz yapamıyorum ey şekerler şekeri :)))

La Madame Chapeau dedi ki...

***Az önce yazdım, ama kaydetmedi sistem. Tekrar yazıyorum.***

Ben de her şeyi okuyup da (ve hatta sizi de tanıyıp da) yorum bırakmayanlara -sadece içimden(?)- sinir olurum.

Üzüntünüzü paylaşıyorsunuzdur, bir şey demezler. Sevincnizi yazarsınız, tık gelmez. Bilirsiniz, eşşşeeekleeeeer gibi okuyorlardır, ama ses çıkartmazlar. Ya tenezzül etmezler ya zahmet etmezler.

Bir de dünyanın ahkam otoritesiymişcesine yazanlar vardır; onları da çekemem. Sürekli başka blog/günlük yazarlarını tenkit edenler de canımı sıkar. Ben de basıveririm o kırmızı çarpılara.

Sonra derim ki "Sana ne Bal? Kafayı mı yedin? Adı üstünde, web günlüğü... İsteyen istediği gibi (yasal çerçevede), istediği kadar, istediği sıklıkta yazar. Sana ne oluyor?"

Öylece dinginleşirim; insani ruh haline geçer, kahvemi yudumlarım.

Hayatın Ressamı dedi ki...

seni okumayı seviyorum.deli oluyorum asla demem.
ama bu kadar argo ve küfürden nefret ediyorum.ince ve kibarlığını( eğer varsa sende tabi,belkide normaldede tarzın bu) bırakıp bu kadar argo ve küfür basit bir mahalle kadınının camdan bağırtısı gibi geliyor bana.

Zeugma dedi ki...

Sihirli eller,dokunma benim Biyo'ma..
Farkında mısın,böyle diyorsun diyorsun ama gene vazgeçemiyor gelip okuyor ve yorum yazıyorsun :DD
Aslında en çok senin hoşuna mı gidiyor ne??
Yoksa Biyo sana özel olarak döşensin mi istiyorsun? :D
Beğenmeyen gelip okumaz kardeşim..Ben taa Lise yıllarımdan beri GIRGIR dergileri vs.okuyan biriyim.Mizah bir ihtiyaç,bir deşarj olma yoludur.Bu tüm dünyada böyledir..
Geçen yazıdaki yorumların altında da seni okudum,aynı uyarıyı yapmışsın,BİYO sesini çıkarmamış ama benim 2.kez aynı kişiyi aynı ahkamları keserken görmek hoşuma gitmedi.
Çünkü bu aynı zamanda bize,yani diğer yorumculara da hakaret oluyor,farkında mısın?

Hayatın Ressamı dedi ki...

ben hakaret etmedim.
gayet net belirttim.
burayı okumayı seviyorum.biyonun
konulara vo olaylara çok farklı yaklaşımı ve ayrıntıyı görüp ortaya çıkatması hoşuma gidiyor.
bana özel olsun diye bir tarz yaratsın gibi hiç yaklaşımım olmadı.herkezin tarzı bu şekilde konuşup yazmaksa ben hep kibar ve temiz dilli insanlarla karşılaşı temiz dilli bloglar okuyorum o zaman.sen bunları hayal dünyada iyice büyütmüşsün.ve küfürü sezdigim anda atlıyorum.asla o cümleyi okumuyorum.belkide annemin öğrettiği bir şeydir.
kardeşime salak dedim diye saatlerce cezalandırıldığımı bilirim.

diyer yorumculara hakaret mi oluyor?
yazık bunudamı kendine alğıladın?
medem yoruma açık yazılarını yorumlamak en büyük hakkım değilmi?
E-V-E-T
buna sen karışamazsın!
karıştırmam.
sen nereyi istesen oku yada hangi küfürü okumaktan hoşlanıyorsan devam et,buda beni ilgilendirmez.
okurum yada okumam
buda seni ilgilendirmez.
anladınmı?

Zeugma dedi ki...

Onlarca yorumcu içinde Biyo'yu eleştiren tek kişiydin.Ve bunu sürekli yapıyordun.Biri sana dur deyince çirkin yüzünü daha beter gösterdin.Tebrikler..

Bak yorumunun son cümlesinden sana bir ayna tutayım:
BİYO KENDİ BLOGUNDA...
İSTEDİĞİ DİLİ KULLANIR...
BU DA SENİ İLGİLENDİRMEZ...
Buradaki küfürü asla okumuyorsun,annen öğretti demek? Buna kim inanır ki..Sadece gülerler sana..Kendi yalanlarına kendin inan sen güzelim.Okey?

Sen ancak ziyaretçi kaçırmaya yarayan bir zavallı olabilirsin..
Sen hep buradasın diye bir daha gelmiyorum..

BİYO'ya yazdığın tüm pozitif(!)yorumlara bir göz at istersen.Belki o zaman kendin de kaçarsın kimbilir?

Hayatın Ressamı dedi ki...

kasım patı çok komiksin.
kimin yüzü daha çirkinbirde beni yalancı yapmışsın.çok ayıp ve yazık.

siminya dedi ki...

seni bloğumda linkin olmasada ekspulorırdan bulmayı başarabiliyorum yani sık kullanılanlardan, birde kızıyorsun ya bi sürü bloğu olanlara, şey açıklayabilirim...bi izin ver açıklayayayım...bi dinle beni.... :)) benim tek bloğum var ama arkadaşlarda yazar olarak eklediği için bir kaç bloğum var gibi duruyor aslında ben bir taneyim yok öteki tekim..sevgiler

Unknown dedi ki...

Biyo seni okurken suratıma gelip oturan sırıtışı çook seviyorumm:)))
Sevgiler

La Madame Chapeau dedi ki...

Kasımpatı ve Sihirli Eller :)

Bana düşmez gerçi, ama abartmayalım durumu.

Sihirli Eller kendince bir yorum yapmış Şahsen diğer okuyuculardan biri olarak ben herhangi bir şeyi üzerime alınmadım ya da hakarete uğramış hissetmedim.

"Seni seviyorum, ama şu halin bana şunu hatırlatıyor" demiş sadece.

Onlarca kişi arasından bir tek o eleştirmiş olabilir; ama bunun herhangi bir bağlayıcı yanı yok kanımca.

Zaman zaman ben de eleştiririm Biyo'yu :) Susayım mı? :)

Herkesin tarzı bir değildir; eleştiri tarzı da bir değildir.

Biyo, eleştirileri kaldıramayacak olsaydı, yorum açmazdı.

Biyo ilah/kusursuz/eleştirilemez de değil.

Biyo'yu kimi yönlerinden eleştirenler onu sevmiyor diye bir kural da yok. Ya da hiç eleştirmeyenler gerçekten seviyor diye bir kural da yok :)

Köşe yazarları değiliz (şimdilik) Kendi hallerimizde yazıyoruz.

Hiçbir şeyi "büyütmemek" gerek.

Biyo'nun tüm demek istediklerimi kesinlikle anlayacağını bilerek lafa karıştım :)

Mutlu günler geçirin,
Sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

İlk msn de benimle konuştun biliyorum ama sana ilk linki ben mi verdim bilmiyorum!! Gerçekten ..? Kendimi de tebrik ediyorum o zaman -öyleyse tabii.. Değilse de herhalde 2. ci link veren benim :))

Bu arada gerçek hayatta her kelimesi çok düzgün ve karşınızdaki hoş kadının nasıl öyle yazılar yazdığını anlayamıyorsunuz :)) Ben arada kullandığı zeka pırıltılarından yazılarınında ona ait olduğunu anlamıştım :)) Genelde küfür sevmem ve sadece araba kullanırken küfür edebilirm bir de çok sinirli olursam.. ama o zamanda "pale " demem bile hakaret gibi olur.Dilim sivri ya küfürsüz de idare edebildiğimden günlük hayattta pek kullanmıyorum ama biyo da seviyorum yani rahatsız olmuyorum..

ayci dedi ki...

ben deli oluyom´lari övcegine yine kendini övmüssün sen biyoooo :)

Buzcevheri dedi ki...

Cidden şu yorum kısmına neden izin vermiyorsun? Belki diyecek bir şeylerimiz var. =)

Adsız dedi ki...

okuduğum ilk bir iki yazıdan sonra link verecektim ki serdar ortaç'ın şeytanı dürttü beni. du bakiyim hele bir kaç yazsını daha okuyayım dedim. sanki popstaralaturkaya şöhret seçiyoz anasını satiim. ama geldim ve bu yazıyı gördüm. fakir ama gururlu bir genç olarak vazgeçtim link vermekten, etraftan yalakalık yapıyor demesinler diye. hele bir kaç gün geçsin bakalım, ortalık sakinleşsin hem bi. bakarız :P

Brajeshwari dedi ki...

kedileri seviyorum..her şekilde