Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

20 Mayıs 2010 Perşembe

BU ARALAR BEN

@"Nerde bu uyuz"dediniz,"tıkla tıkla aynı yazı,formspring ettiiimin biyosu,yeni yazı gir be artık"dediniz ama ben hep buradaydım da yazamıyordum.

@Ama formspring hoş bir şeymiş be.Fakat şurada 105 izleyicisiniz,her biriniz 1 soru sorsanız bu kadar güdük kalmazdı formspringim,valla ayıp ediyonuz ama ha!Öyle ip gibi diziliyonuz izleyicilerim ama ne soru ne bişiy,bi numara yok,fışkı yiyesiceler.


@"Kesin diyetteyim millet:)
Kim dedi len:"Öfffff yine miii"diye.Ama aşkolsun size.Evet yılan hikayesine döndü,evet"töbe töbe töpçüğüm,töbe tutmaz götçüğüm"adamıydım ben biliyorum ama bu sefer düşünce gücü,evren,kozmo,allaana kurban ne varsa hepsini harekete geçirdim.Bakın3.günümdeyim tıkır tıkır gidiyor,bozmak yok.Geçen sene sadece 1 ay yaptığımda bile, görünen kilomdan 1 beden daha ince görünmemi sağlayan pilatese de geri döndüm.Yürüyemediğim zamanlar akşam evde 1 saat pilatesim var efenim,Topum yok,lastiğim yok,Cd bile yok.Eprü şallı'nın -gogıl abi sağolsun-izlediğim videolarından 2 dosya kağıdına yazdığım ve artık ezberlediğim hareketlerini yapıyorum,beklerim.Gelin beraber hundred yapalım len.



@Deniz baykal olayından bögh geldi.Yav ne adammışsın arkadaş yav.Zaten chpnin bugünkü ezik ve basiretsiz hale gelmesinde bir numaralı sebeptin.Takke düştü kel göründü daa,çek git artık efendice dimi ama,kıskanılası bir aktifliğe de!sahipken git dünyanın anasını ağlat,kalan ömrünü siyasetin pis dönemeçlerinde tüketmeden mis gibi yaşa arkadaş bu ne pişkinliktir,bu ne "yok yapıştım,gitmemde gitmem,daha kuvvetli çağırın bir gece ansızın dönebilirim,yerimede kimsecikler geçemez"durumları.Bu tükürdüümün siyaseti ne bağımlılıkmış bu ben anlamadım gitti da!


@Cep telimde 1567 foto birikti ve ben onları laptobuma yükleyemiyorum.Bu 7.kattan önce bu uyuz laptobu atıcam sonra cep telefonumu.O kadar çok fotoğraf çeken bir insanım ki N70 nokıa da hiç fena çekmiyor ama sonuçta 2 megapiksel kardeşim,ne bekliyporsun ki macro çekim mi?Peee.Artık fotoğrafçılık kariyerimi iyi bir dijital makineyle taçlandırma zamanı.

@Yazma yazma yazmak için açınca da öyle mal gibi ekrana bakıp "yazsam yazsam ne yazsam"diye düşün olmayan beyninle sonra da"amaaan ne yazıcam,du accık bloglara bakıyım neler varmış"de.

@Beni unutanlar,unutmaya ramak kalanlar.Size sesleniyorum.Hani hastalıkta sağlıkta beraberdik daa.Gülerken oynarken,kahkahalar atarak tuvalete koşarken iyiydi...Bu Biyo size ne ettii :(

Yazarın Notu:Benden bu kadar,siz yazın ben okuyayım.BedavacıBiyo

12 yorum:

! POSH BUTİK ! dedi ki...

Seni bedavacı seniiiii:))) hakkaten 2 hafta olmuş Biyoo bana diyosun yaaa sen de silkelen kendine gel hehe:P şaka maka yaz rehaveti çöktü valla herkese! Kumanda panelime bakıyorum da valla yazan çizen yok yahu, çok nadir, bütün bloggerlar tatil havasına girdi:))) hadi sen çizittir arada balım bak ne güzel yazmışsın ayrıca söylemeden geçemiyeceğim, Deniz Bayla'la ilgili söylediklerine de HARFİYEN katılıyorum:)) hadi kuşum öperimm

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ayh daha okurken üşendim pilatese.. Ben de geçen sene yapıp über şekillenmiştim. 3 ay yaptım kızıııım düşün yani, süper olmuştum. Öyle yememe de çok dikkat etmemiştim ama şimdi yapiyim diyorum anacım üşeniyorum, cıks 20 dk bile yapamıyorum. Pelte gibi bi şeyim zaten bu aralar. Sevgilim de terk etti, life sucks :p

ay şu d.baykal olayından fenalık geldi bana da. bugün abartmıştı tv.ler yok kıl yok don mevzusuyla dolu dolu şahane haberler izledim.

hıı o fotoları laptop'a aktar bi an evvel, bak marjo sözü dinle. ben de öyle biriktirdim biriktirdim sonra tlf'un içindeki hafıza kartını (sd kart mı diyolar nedir) bozdum bebeyim, tüm resimler, applicationlar (gerçi varken de hayrını görmemiştim bu salakların), net bağlantısı (bu niye gitti bilmiom) her bi şey uçtu tlf.dan. ama üşengeçim ben, 6 senedir ne bir format, ne başka bi şiy, o da haklı bi yerde.

ben de böyle kendi bloğumda yazmıyom başkalarına yorum bırakırken coşuyorum farkındayım.

fly dedi ki...

Biyocum,ben de bundan üç ay kadar önce tartının üzerine çıkıp o inanamadığım rakamı gördükten sonra diyet olayına el attım.Hani şöyle bir klişe vardır ya "sabah sıkı kahvaltı yapıp,akşamı hafif geçiştirme",ha işte o olay bende hiç bir işe yaramıyor,çünkü beni tok tutması gereken o kahvaltı gün içinde daha iştahlı olmama neden oluyor,sonra akşam yemekleri hepimizin beraber olduğu tek öğün,e bende haliyle akşam yemeğine en az üç çeşit yemek hazırlıyorum.(Evde çocuk var,kendime ayrı yemek yapsam üşenirim,Bıdıka da tatsız tuzsuz yediremem)Herkes yerken ben bakmıyorum tabi,sonuç olarak hafif geçiştirme benim için mümkün olmuyor du.Sonunda ben de şöyle yapmaya başladım,sabahları sadece kuru kayısı yiyip,üzerine bol sütlü kahvemi içiyorum(hafta içi çok erken kalktığım için zaten fazla iştahım olmuyor),sonra öğlen 1-2 porsiyon meyve yiyorum,öğleden sonra eğer çok acıkmışsam biraz peynir,2-3 Gran Pavesi.Akşam ise yaptığım yemeklerin hepsinden bi güzel yiyorum,ardından çay ya da kahve yanına da minik tatlı.Haftasonları ise hiç bir şekilde yasak koymuyorum kendime,genelde brunch şekline dönüşen mükellef bir kahvaltı(yumurtalı,sucuklu,börekli ama) akşama da canım ne isterse hatta 1-2 kadeh alkol.Biliyorum yaptığım çok sağlıklı değil,gün içinde kendimi aç bırakıyorum ama artık hissetmiyorum bile,en azından sevdiğim şeylerden kendimi mahrum bırakmamış oluyorum.Bu şekilde üç ayda toplam 4,5 kilo verdim,belki çok fazla değil ama diyet psikolojisi içerisine girmediğim için bana çok iyi geldi. Bir de şu spor olayına başlasam nasıl fit olacağım ama o konuda çok tembelim.
Ne çok yazdım yaw.Neyse ben yazdım sen oku=)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Posh,gerçekten arada bir blogerların üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi oluyor.Biri yazmayınca herkese bir rehavet çöküyor.Ben bu aralar okumayı ve bol bol foto bakmayı istiyorum mesela.

@Marjo,bende kendi blogumun olduğunu unutup post kıvamında yorumlar yazarım hatta o kadar hayıflanırım ki"çalacam ulen yorumumu pot olarak koyacam bloguma,yorum benim yorumum değil mi kardeşim"diye çemkiririm bir de:)Pilatesi uçuşa uçuşa yapmıyorum bende hayatım,götü anca kaldırabiliyorum sorma.Haydi bismillah,hadi aslan biyo,yaşa biyo diye diye sırf yapmış olmak için yapıyorum.Herşeyin bir zamanı varmış aman beee.Ajda Bekkan nasıl yapıyor hâla bu yaşta dimi,bizim içimizin böcüğü ölmüş ah marjommm,ölmüşüz de ağlayanımız yok hay bacım:(
Yarın işteki bilgisayara yükleyip flasha aktarıcam aman ağzından yel alsın,şom musun nesin:)

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Flycım,iştah faktörü hele hele çocuklu bir aile isek ve ailemizden gördüğümüzü uyguluyor isek işimiz gerçekten zor.Doğumlarımda aldığım kiloları 3-5 ay gibi kısa sürelerde süper veren ben metabolizmanın bana bu kadar nanik yapacağını tahmin bile etmezdim.Her yıl kalıcı 1-3 kilo koyuyor vücut.30lu yaşlar,ortaları ve sonları için tehlike çanları basen,göbek ve karında çalıyor yani:(
Yaptığın elbette sağlıklı değil ama sen kendine göre bu yöntemi buldun ve sonuç alıyorsan bence doğru yoldasın.benimki daha berbat ya!bende ya herru ya merru!Spora başladıysam beraberinde diyette var,spor yapılmadı mı yada diyet sekteye mi uğradı,U dönüşü yapmak yerine hadiii başa dönüp "bir sonraki kararımı vereceğim gün"e kadar şişiyorum:/
Ama senin yöntem bana uymaz.Ben "nasılsa gündüz birşey yemedim"diye akşam anasını ağlatırım tüm masanın:/

.. dedi ki...

ana! ben bu son maddedeki cümleyi çok iyi anladım. dejavu oldu şahsıma. 8)
ama esas şunu diycem, sen nası o gazı veriyorsun ya kendine? nasıl azme geliyorsun? pilates diyorum. oranı buranı eğ bük, orlarına burlarına ağrılar sancılar girsin, bunu bile bile göze al falan. ya, ben neden iradesiz, istikrarsız, uyuz, tembel bi insanım ya. 3 gün zıpladım spor yapıyorum diye(helal yani), 4. gün "eeehhh" dedim. butlarım 2 but, göbeğim lömbür, bacaklarım selülit tarlası olacak. zaten cüceyim! müstehak bana!

Özlem dedi ki...

Süpermişsin bu aralar :)
1567 fotonun birini bari şuracığa koysan:)))

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

@Saklambaç,bu yazdıklarıma bakarak"vay be Biyo'da ki azime bak"diye kendini kötü hissetme.Benim 1 hafta sonra"başlarım len pilatese,yap yap nereye kadar,ajda gibi mayoyla sahneye mi çıkcam allasen"dediğimi de okursun:)Bir ara geliyorlar işte bana da.Benimde son 3 yıldır diyet-spor ikilisini istikrarla yaptığım görülmemiştir.Dün akşam cumanın pil bitikliğ ile hiç bir şey yapamadım.Sadece naim süleymanoğlu kıvamında ki kollarımı muhallebi kıvamından çıkartıp azcık kaslandırmak için dambıl çalıştım,20şer bacak açma hareketini zar zor yaptım,1 saat yerlerde debelenmemek için her türlü bahanemle 10da yataktaydım.Gözün mü değdi ne olduysa cıkcıkcıkkk insan bi maşallah der kemgöz:)

@Özlem,aslında koymak için hazırladığım bir kaç foto var pk hevesleniyorum"kızım koy işte bi iki tane amma kasıyorsun"diye gaza geliyorum sonra tırsıyorum sanki dünyanın tüm sapıkları,işleri güçleri yokmuş gibi benim blogu okuyormuş gibi geliyor bana:/Vazgeçiyorum sonra,yine de flu mlu ,alevli malevli ortaya karışık bir şeyler yaparım belki sağım solum belli olmaz benim biliyorsun..

Adsız dedi ki...

Biyocum sana pilatesden daha etkili birşey önereyim.. Sen de zayıfla sitesinden türkçe dublajlı "callanetics 10 saatte 10 yaş gençleşin" programını indir.. Biraz sıkıcı falan ama inanılmaz işe yarıyor.. 19 saatte 1 beden incelmeyi garantiliyor doğru yaparsan hareketleri.. Konuşmaları falan da çıkarırsan toplam 35-40 dakikalık bir program.. Bir dene, hatırım için :P Bak koca bloğu açtın, onu mu yapmayacaksın der narsist NURDAN :p

Adsız dedi ki...

callaneticsi öneren adsız,sendezayıfla sitesindeki nurdansın değilmi

ama ama ben açamadım videoyu
lütfen yardım
sos
imdat
yani daha ne diyeyim:)
not.bio sen dur bir,ben 15 kilo vermem gerekiyor:)
seren

Nenoni dedi ki...

AA ben de cepten laptopa foto yükleyemeyen bir ben varım sanıyordum :))
Şimdi Biyocum cep telefonunu bir fotoğrafçıya götür içindeki fotoları bir cd ye yüklettir(ya da flash belleğin varsa ona)
gel laptopuna yüklee
Yada bence senin kızlara ver cebi onlar yükler.Valla şimdiki çocuklar bir harika...

asmabahce dedi ki...

ben de diyetteyim ve hiç istikrarlı değilim:)) sabahları ve akşamları yemekten önce sirkeli su içiren bi arkadaşım bile var ama nafile şu 3kilo yapıltı bana