Uysal ama çılgın yılların BiyonikKedi'siyim.Her an yırtıcı bir pantere dönüşebilirim.Kafamın tasını attırmasınlar yeter.Karışan,bulaşan,sataşanlara uyuz olur ben de sataşırım..Herkes kendi bildiği doğrularıyla kendi hayatını yaşasın gitsin.Daha ne!!Yaşayacaksan adam gibi yaşa!Zaten hayat çok kısa!

3 Ocak 2009 Cumartesi

O BORU VAR YA

Ankara'da 2009 sabahına uyanamayan 7 genç nasıl içimi acıttı tahmin edersiniz çünkü "insan"olan herkes aynı acıyı hissetmiştir.

Ama sen amca!Sen var ya pazardan kereviz,pırasa almaya gider gibi köy muhtarı kılığınla kameraların karşına geçip elindekini (boruyu) sallaya sallaya iç ferahlatıcı!açıklamalarda bulundun ya hepimizin yüreğine su serpildi! Yuh artık dedik!

Be insafsız!Öldü gitti gencecik canlar boktan bir sebepten!Senin ekiplerinde işlerini "adam"gibi yapamadılar!Elbette bu ülkede kimsenin elini taşın altına koyup "evet,kabul ediyoruz,bizde de ihmal var"demedi,demez!

Ama be vicdansız!"Gençlerin üstü çıplaktı" demeye nasıl için el verdi ha!
Yoksa kamuoyunu bilgilendirmek bu mu?
Civa gibi delikanlı ve dünya güzeli kızdı bu 7 genç.Eminim ikiside çiftti.Gülecek,eğlenecek elbet bir gece olsun kafa yapacaklardı.Sana ne!
Sen ölümlerindeki ihmali ortadan kaldırmakla bir daha tekerrür etmemesiyle ilgili bir konumdasın.
Zaten "Kesin içip zıçmışlardır üstüne bide yiyişmişlerdir.Eee yılbaşında eğlenirsen Allah böyle yapar işte"diye düşünen %si bayağı çok yobaz takımı varken sende sözcüsü mü oldun bunların!!

Kaldı ki polis kayıtları ve eve giren çilingir de bu iğrenç iftirayı yalanladılar!
Gençler 70 yaşına gelip 14lük kızlara tecavüze yeltenene kadar yaşayasalardı sorun yoktu ama dimi?

Yazarın Notu: Yazının başlığının devamını tahmin ettiniz.Ama bu haberden sonra -nihayet istifa etmiş amca,oh be -deyip "o boru var ya keşke delik olmasaydı" diye bitiriyorum.Hâla iyi şeyler olabilir mi bu ülkede?Bir umut ha?

13 yorum:

Rahsan Collyer dedi ki...

Aynen Biyo, o boru varya...

Unknown dedi ki...

şeref eksiği bol bunların hakkaten daha ne kallavi lafları haketseler de ah ahhhhh....

Asortik Krep dedi ki...

Aynen düşündüklerimi dile getirmişsin ,teşekkür ederim.Bu yazı altına imzamı atarım.

katre_wınscare dedi ki...

belkı duzelır bırgun hersey :( bende bır unıversıtelıyım..orada genclerın uerı cıplak olsa ne deısecektı kapalı olsa ne..gıden gıttıgyle klmıyormu..yuregı yanan aılelere bunun hesabını kım verecekkı... uzgunum..hemde cok..

Imge dedi ki...

Ağzına sağlık Biyo..Aynen katılıyorum yazdıklarının her kelimesine..

Mine dedi ki...

Bugün Yılmaz Özdil'de 'NASA'mız olsa bizim... İl başkanını astronot yapar bunlar!' diye yazmış. Devamı için http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10690320.asp?yazarid=249

Asortik Krep'in blogundan öğrendiğime göre 1 Ocak doğumgününmüş. Nice mutlu yıllara!

7.oda dedi ki...

e hadi cuma namazına diyerek bitirdi bir de sözlerini..
içlerinde sevgi kırıntısı olmayan insanlar.. eminimki pek çoğu seviniyor resmen bu gençlerin öldüğüne..
bir can ölürken bir diğeri sevinen bir ülke olduk çıktık işte ne yazık ki :(

kurşunkalem dedi ki...

Yapılan polemiklerden şirketinin değerinin düşeceğini düşündüğü gibi,aldırmadan,fütursuzca söyleyen,"o görüntüleri kimsenin görmesini istemem" derken,çıplaklıklarını kasteden,sonra kendini yalanlayan kendini bilmezin teki...Binlercesinden biri...

siminya dedi ki...

"7 genç parti için gittikleri evde öldü" cümlesini duyunca aklıma hemen "sevişmişler mi" diye düşünecek insanlar geldi. Ve akabinde bu komedi..İstifa etmesi iyi belki ama bu zihniyet hala kol geziyor

Zeynep dedi ki...

Biyo, bakalım istifa edip başka hangi görevin başına geçecek; olmadı seçimlerden sonra aynı göreve geri getirilecek mi? Malum pek korur kollarlar birbirlerini...

uykucu dedi ki...

sana bravoo diyorumm ..istifa etmediki ettirildi imelik tarafından! hani seçime leke olmasın ama eminim en kıralından daha iyi bir makama geçeçektir.onlar adamlarını kolay harcamaz..

Büşra dedi ki...

doğrusu 10 gündür gazzedeki soykırımdan başka bir şey görmüyor gözüm, o yüzden haberin detaylarını bilmiyom hiç. ama adamın açıklamasına rastladım, pes yani gerçekten. sanane ne yaparken öldüklerinden, senin sorumlu olduğun kurumun ihmali var mı yok mu ona bak sen, onu araştır, onu çöz, başkalarının da başına gelmesin bu durum.

Basak dedi ki...

istifa etti ama onurundan mı? kendi iradesiyle mi?? Hayır hiç sanmam. Baş şeyhi ona buyurmuştur "hocam ağzına sağlık ama zamanlaman yanlış oldu. Seni biraz kenara alalım, şu infial hali geçsin, bak gör ben seni nerelerin başı yapıcam" diye. O da yerel seçim yatırımı olarak yarım ağız özür diledi gençlerin ailelerinden, adım gibi eminimki içinden hala " eh hak etti ahlaksızlar" diyerek. Bunlar mı müslüman?? Yuh be yuh...